Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Ovikello soi torstai-iltana- rippikoululaiset keräävät yhteivastuukeräystä!

12.4.2012 Riitta Kytölä/Kyyjärven seurakunta

Torstai-iltana kannattaa olla kotona kirkonkylän alueella ja käteistä lompsassa, ainakin jos haluaa osallistua tämän vuoden Yhteisvastuukeräykseen. Nimittäin silloin lähtee joukko rippikoululaisia suorittamaan Yhteivastuukeräystä.

Rippikoululaisten keräykselle on muutaman vuoden mukavat perinteet. Rippikoululaiset saavat hyvän kokemuksen elämänsä varalle ja tilaisuuden auttaa ihan konkreettisesti. Samalla näin saadaan kerääjiä.

Tänä vuonnahan Yhteisvastuukeräys torjuu ylivelkaantumista. Yhdessä Takuu-Säätiön kanssa myönnetään 500-2000 euron pienlainoja taloudellisessa ahdingossa oleville ihmisille, joiden pienet ansiotulot tai menetetyt luottotiedot estävät muiden luottojen saamisen. Luottoja myönnetään vain yllättäviin kertaluontoisiin tarpeisiin, kuten vuokravakuuksiin ja välttämättömiin  kodin hankintoihin. Ulkomainen kohde on Uganda, jossa tuetaan kylien säästö- ja lainaryhmiä. Voit lukea lisää keräyksestä osoitteesta www.yhteisvastuu.fi

Rahan antaminen keräykseen on täysin vapaaehtoista. On kuitenkin mukavaa, että nuoret otetaan ystävällisesti vastaan, kun ovat näin hienolla asialla - keräämässä niille, jotka ovat heikoimmassa asemassa. Kerääjillä on viralliset listat mukana sekä nimikyltti rinnassa. Ei muuta kuin tsemppiä keräykseen!

Ps. Koko kirkonkylän aluetta ei rippikoululaisten kanssa saada kerätyksi, joten jos tunnet, että sinä voisit kerätä vaikka pienenkin alueen esim. naapurustostasi, ota yhteyttä Riittaan p. 045-129 1622