Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Suutarin Liisa - Liisa Pölkki 80v

Liisa on syntynyt 4.4.1932 Suutarissa ja juhlia vietettiin 14.4.2012 Kyyjärven monitoimitalolla.Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Hilkka Parkkonen 80V

25.04.2012 Katariina Pirttiniemi teksti / Heikki Hänninen kuvat

Lauantaina 21.4.2012 Eräkartano oli täynnä syntymäpäivä juhlijoita.

Muutamaa vuotta ennen kuin Hilkan 80 vuotta tuli täyteen, Nurmijoen koulu kunnostettiin ja Hilkan nimiehdotus ”Eräkartano” valittiin talon nimeksi. Silloin Hilkka alkoi haaveilla, että voisi juhlia siellä syntymäpäiviään. Hilkan sisarusten perheet lapsineen päättivät tehdä Hilkan unelmasta totta.
Viime lauantaina 21.4.2012 oli Eräkartano ääriään myöten täynnä, kun Hilkan sukulaiset, ystävät ja kyläläiset saapuivat viettämään 80-vuotisjuhlia. Pöytiä ja tuoleja piti hakea varastoista lisää, että kaikki sopivat istumaan.
Kokit, Airi, Eila ja Marita olivat keitelleet maukkaan lihakeiton, jota yhteisen ruokavirren jälkeen nautittiin.  Ruokailun jälkeen oli vuorossa musiikkipainotteista ohjelmaa. Lauluja esittivät niin Tähkät- kuin kirkkokuorokin. Tanskasen Salme lauloi Oili-sisarensa kanssa ja Raimo Salo esitti muutaman laulun. Pääsipä päivänsankari itsekin ääneen, kun hän esitti lapsuusystävänsä Pölkin Liisan kanssa dueton. Yhteislaulujakin laulettiin välillä, että kaikki vieraat pääsivät mukaan musisointiin. Suuniitun Maija lausui runoja ja mietelmiä Hilkalle. Pölkin Liisan Katariina-tytär muisteli lapsuutensa Hilkka-nimistä joulupukkia. Kujalan Annikki lausui Hilkalle yhden omista runoistaan.
Hilkan siskon poika Pertti toimi juhlien juontajana ja piti Hilkalle onnittelu- ja kiitospuheen. Puheessaan Pertti kiitteli Hilkkaa, joka on toiminut niin kotiapulaisena, koiran hoitajana, urheiluvalmentajana, leipurina kuin sukankutojanakin sisarustensa ja vielä heidän lapsiensakin perheissä. Hilkka on aina sanonut, että ”me Parkkoset pidämme yhtä ja huolehdimme toisistamme”. Nämä sanat ovat tulleet todeksi Hilkan lähipiirille. Ei kukaan sukulainen pääse Hilkan luota lähtemään ilman kakkua tai pullapussia ja ihan jokaista Hilkka muistaa jouluna paketilla. Puheensa lopuksi Pertti sanoi, että Hilkka on ollut aina huolehtivana tukijana meille kaikille, joten olisiko nyt meidän aika jo olla avuksi Hilkalle.
Lopuksi lauloimme kaikki yhdessä Keski-Suomen kotiseutulaulun ja joimme täytekakkukahvit.

Eilan ja Ellin perheet kiittävät juhlien kokkeja ja kaikkia vieraita. Teidän mukanaolonne teki Hilkan juhlasta juhlan.