Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Iloinen kevätjuhla kirkossa

24.5.2012 Olavi Vallivaara

Lasten kevätjuhla oli kirkossa torstai-iltana 24.5.2012. Lasten reippaat ja iloiset laulut sekä yhteiset laululeikit tempasivat mukaan. Kirkosta palatessakin hyräiltiin..."auringonkukka, suuri iloinen..."

Lastenohjaaja Kirsi Pohjoiskangas toivotti tervetulleeksi kevätjuhlaan. Kanttori  Minna Erkkilän johdolla laulettiin kevätlauluja "Suvi-linnut" lauluvihkosesta. Riitta Kytölä ja varhaisnuorten kerholaiset esittivät ja näytteleivät Vanhan testamentin henkilön "Jobin" elämää. Päiväkerholaiset lauloivat ja esittivät laululeikin. Kirkkoherra puhui Jeesuksen taivaaseenastumisen johdannolla. Lapsikuoro lauloi Minnan säestyksellä kaksi reipasta laulua. Minna opetti meille uuden hienon jumalanpalveluslaulun: "Sunnuntaina kymmeneltä" ja laululeikin: "Auringonkukka". Kirsi jakoi päiväkerholaisille, jotka lähtevät esikouluun seurakunnan lahjana Lasten Raamatun. Kevätjuhlan päätteeksi syötiin jätskit ja juotiin kahvia ja mehua.

"Hyvä Jumalamme valon tuo, armoansa lapsillensa suo. Yhdessä nyt kiitämme sinua: hoidat kukkaa ja minua. Auringonkukka, auringonkukka, kaunis, keltainen, suuri iloinen."

Hyvää kevättä kaikille!

P.S. Lasten ohjattu leikkikenttätoiminta alkaa ma 11.6.klo 12 Toimintapuistossa, Lastenleiri Piispalassa on 18.6.-20.6. ja ensi lauantaina 26.5. klo 9.30 perheretki Ähtärin eläinpuistoon.