Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Millane päivä sulla oli 5.5...?

8.5.2012/Ryhmä Rämä/4h

...Meillä oli normipäivä Asteen kanssa!

Tai no ei se lauantai 5.5. nyt ihan normi ollut. Ryhmä Rämän kova uurastus palkittiin mahtavilla bileillä, kun suomirapin taitaja Aste nousi nuopparin lauteille ja veti galaksit räjäyttävän keikan!

Tapahtuman järjestelyissä oli ylä- ja alamäkiä sekä 'pientä' paniikkia havaittavissa. Alunperin buukattu esiintyjä Chebaleba perui perustelluin syin viime tingassa ja silloin kaikilla kävi mielessä se kaikista pahin ajatus; onko tapahtuma peruttava?

NO EI! Asteen ohjelmatoimistolta saapunut sähköposti puhalsi epätoivon tunteet pois. Ryhmä Rämä tsekkasi rahatilanteen uudelleen ja totesi, että tää juttu onnistuu!

Tapahtuma oli erittäin onnistunut ja Aste esiintyi energisesti ja mukaansatempaavasti (ja hyvännäköisesti ;>) Ryhmä Rämän porukka haluaakin kiittää kaikkia paikalla olijoita ja toivoa, että kaikille jäi yhtä hyvä fiilis kuin meille.

Tapahtuma oli toistaiseksi viimeinen Rämän järjestämä. Kiitos erityisesti kaikille tukijoille ja yrityksille, joiden avulla onnistuimme järjestämään unohtumattoman tapahtuman, josta puhutaan vielä kymmeniä vuosia!

Sponsorit:

Parturi-Kampaamo Unelma

Tmi Juha Eteläkari

Tmi Ruokala Margit

Asennustyö Mikko Ohranen

Betset Oy

Aleksi Kotanan

Kyyjärven Saha Oy

Kyyjärven Osuuspankki

Ko Tulostekniikka Oy

Kylätuvan Naiset

Sale

Kunta