Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kyyjärven Markkinat lähestyy

Kesän odotetuin tapahtuma, Kyyjärven markkinat järjestetään heinäkuulla, ohjelmaa ja mukavaa yhdessäoloa on taas luvassa kaikenikäisille.


Heikki Luoman näytelmä Wanhat Wehkeet Areenan kesäteatterissa.5K- lukukampanjaMatkaopas tulevaisuuteenKaatuneitten muistopäivänä 2012

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 

Matkaopas tulevaisuuteen

14.6.2012 Juttuvinkki / Kyyjärven Mediamyllärit ry / AT

Talentum on 24.5.2012 julkaissut KTT, DI, tulevaisuuden tutkija Elina Hiltusen kirjoittaman kirjan Matkaopas tulevaisuuteen.

Elina Hiltunen auttaa yrityksiä ja organisaatioita varautumaan tulevaisuuden muutoksiin ja havaitsemaan heikot signaalit. Hän on myös aktiivinen luennoija, kouluttaja ja kolumnisti.

Vuonna 2011 Tulevaisuuden tutkimuksen seura myönsi Hiltuselle Tulevaisuuspalkinnon hänen työstään heikkojen signaalien ja ennakoinnin parissa. Kirja esittelee selkeästi tulevaisuudentutkimuksen peruskäsitteet, mm. megatrendit, villit kortit ja heikot signaalit, ja käy läpi skenaariotekniikkaa ja muita ennakointimenetelmiä.

Käytännön esimerkit näyttävät, miten erilaiset organisaatiot käyttävät ennakointia strategisessa suunnittelussa ja miten tulevaisuutta innovoidaan - miten esimerkiksi kehitetään uusia tuotteita ja palveluja, jotka muokkaavat tulevaisuutta. Esimerkkiorganisaatioita ovat mm. Intel, Philips, Wärtsilä, Finnair, National Intelligence Council (USA), Huoltovarmuuskeskus ja Singaporen hallitus.  

Elina Hiltusen esittely ja sukujuuret on julkaistu NopolaNews sivulla 28.6.2010. Artikkeli löytyy tästä linkistä. 

Elinan videohaastattelu puolestaan löytyy tästä linkistä