Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Telttakokoukset alkoivat :-)

29.6.2019 Mirjam Huotari-Kallinki

Eilen Mattilan leikkikentän nurmelle pystytettiin taas tälle kesää kokousteltta. Ensimmäisellä viikolla vierailevana julistajana on kyllä Kyyjärven helluntaiseurakunnan jäsenistön mielestä meidän Maila.

Maila Anttila on ollut Kyyjärvellä helluntaiseurakunnassa työntekijänä ennen nykyistä työntekijää ja on siten monelle kyyjärveläiselle tuttu. Mailan hersyvä nauru kuuluikin tuttuun malliin ennen ja jälkeen tilaisuuden. Julistus oli armontäyteistä. Sellainenhan meidän Jumalamme on.


Tänään eli perjantaina tilaisuudessa on luvassa Mailan julistuksen lisäksi ainakin todistuspuheenvuoroa ja musiikkia pikkuisen erilaisilla kokoonpanoilla. Tervetuloa mukaan ottamaan selkoa, sillä toistaiseksi ainakin tilanne on sellainen, että jopa tilaisuuden vastuuporukka ei taida tietää ihan varmaksi, mitä kaikkea ilta sisällään pitää.

Sunnuntai-iltana Maila on luvannut pitää päätöspuheen, mutta sitä ennen äänessä ovat ainakin Mirjam Huotari-Kallinki ja Lasse Kainu. Musiikista vastaavat helluntaiseurakunnan kuoro ja duetto Pirjo Kainu & Kalevi Lahti. Kalevi Lahti juontelee tämän viikon illan tilaisuuksia eteenpäin.

Telttakokoukset eivät kuitenkaan pääty tähän viikkoon, vaan ensi viikon alusta teltta siirretään rukoushuoneen omalle pihanurmelle ja siellä aloitetaan ensi viikon keskiviikkoillasta. Siitä kuitenkin tarkemmin sitten myöhemmin. Nyt vain kaikki rohkeasti mukaan avoimin mielin ja avoimin sydämin :-)