Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Metsäpolitiikkaa ja metsätaloutta ei pidä alistaa ilmasto- ja ympäristöpolitiikalle

Myykö suomalainen metsänomistaja puunsa avohakkuulla tai ilman, sen ei pidä olla EU-tason päätös vaan metsänomistajan itsensä, sanoi MTK:n metsävaltuuskunnan puheenjohtaja Mikko Tiirola Metsänomistajien liitto Länsi-Suomen vuosikokouksessa Ikaalisissa.Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Metsätaitoilemaan Kumpulaan

16.6.2012 Jukka Kainulainen

Metsätaitoilu on antoisa ja haastava harrastus. Metsänomistajille se on myös osaamisen päivittämistä metsäarvioinnissa ja metsänhoitotoimenpiteitten ajoittamisessa. Kumpulassa taitoillaan sunnuntaina 17.6 klo 11 alkaen Kumpulan vehmaissa metsissä.

Metsätaitorata on noin 1 km pituinen ja sillä on 14 tehtävää puunpituuden ja pinta-alan arvioinnista monimuotoisuuden tunistamiseen ja leimaukseen. Tehtäväkortissa on vinkkejä tehtävien ratkaisuun ja kokeneemmat antavat vinkkejä minkä totisen kilpailun lomassa ehtivät.

Noin puolentoista tunnin radan jälkeen alkaa jälkipeli ja palkintojen jako on noin klo 14:00 Kumpulan koululla. Samalla selviävät oikeat vastaukset, mikäli ne eivät radalla avautuneet. Kumpulan kylätoimikunta kahvittaa osallistujat ja kahvirahaksi on varattava 5 €. Muuten kilpailusta ei peritä maksuja.

Lisätietoja Jukka Kainulainen 0400-645613

Tervetuloa kesäiseen metsään!