Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Valtakunnallinen pulmapelikilpailu

10.5.2012 Johanna Hottola

PULMAPELIKILPAILU ON EDELLEEN KÄYNNISSÄ! Aikaa on 11.6.2012 saakka.
Pulma-hanke julistaa valtakunnallisen pulmapeli-kilpailun: Tehtävänä on luoda ennen valmistamaton pulma tai innovatiivinen versio aiemmin keksitystä toimintaperiaatteesta.

Pulma-hanke hakee uutta pulmapeli valtakunnallisella kilpailulla, joka julistettiin Keski-Suomen päivänä 18.4.2012.  

Tehtävänä on luoda ennen valmistamaton pulma tai innovatiivinen versio aiemmin keksitystä toimintaperiaatteesta. Pulma voi perustua kokoamiseen, irrottamiseen, lukkiutumiseen, selvittämiseen, siirtosarjoihin, sorminäppäryyteen, katoamiseen tai taitteluun. Jo olemassa oleviin pulmapeleihin kannattaa tutustua esim googlaamalla hakusanalla 'pulma' tai englanninkielellä 'puzzle'.

Pulmapelin protoyyppi voi olla valmistettu esim. puusta, muovista, metallista, kivestä, lasista tai pahvista. Prototyypin valmistuksessa voi hyödyntää myös jo olemassa olevia komponentteja, esim. legopalikoita.

Osallistua saa kuka tahansa pulmista kiinnostunut. Kilpailuun osallistuvat säilyttävät kaikki oikeudet keksimiinsä pulmiin eikä niitä luovuteta kilpailun järjestäjälle. 

Pulmien toimivat prototyypit peliohjeineen on toimitettava 11.6.2012 mennessä osoitteeseen Pulma-hanke, Virastotie 4, 43500 Karstula.

Voittaja julkistetaan 17.6.2012 klo 12:00 Pulmapäivillä, Wanhoissa Wehkeissä Karstulassa.  Palkinnoksi voittaja saa pelinsä tuotteistamiseen konsultaatioapua kansainvälisesti tunnetulta pulmapelikeksijältä Vesa Timoselta ja pulmapelivalmistajalta Tomas Lindéniltä, jotka muodostavat myös tuomariston Suomen suurimman pulmapelikokoelman omistajan, Matti Linkolan, kanssa.

Tervetuloa Pulmapäiville!

Lisätietoja: Johanna Hottola, 044 4596498 johanna.hottola@karstula.fi

Pulma-hankkeen kotisivu

Pulma-hanke Facebookissa