Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Yhteislaulutilaisuus vanhustenrivitalojen sisäpihalla ensi viikolle

31.7.2012 Mirjam Huotari-Kallinki

Helluntaiseurakunta siirtää yhteislaulutilaisuuden tämän viikon torstai-illalta viikolla eteenpäin välttääkseen päällekkäisyyden luterilaisen seurakunnan järjestämän yhteislaulutilaisuuden kanssa toistamiseen. Siispä torstain 2.8. sijaan tervetuloa torstaina 9.8. klo 18 vanhustenrivitalojen sisäpihalle yhteislaulujen merkeissä :-)

Käytänpä tilaisuuden hyväksi ja kirjoittelen nyt sitten samalla viime viikon telttakokouksista Perhossa. Perjantaina ja sunnuntaina oli illalla tilaisuus Liisa ja Veijo Pannulan pihalle pystytetyssä kokousteltassa Kiveläntiellä.


Kuvat ovat perjantai-illalta, jolloin väkeä oli yllättävästi muualtakin kuin Perhosta tai Kyyjärveltä. Yksi iloinen ilmiö oli se, että vapaaehtoisia puheenvuoron pitämiseen tai laulamiseen löytyi tällä kertaa kiitettävästi. Niinpä tilaisuudet olivat myös ihanan värikkäitä. Kuulimme ihania todistuksia siitä, kuinka yhdelle jos toisellekin oli selvinnyt se, että Jumala on rakastanut juuri minua niin paljon, että antoi Jeesuksen, jotta minä uskomalla häneen saisin syntini anteeksi. Sunnuntai-illan väkimäärää taisi laskea sateinen ja ukostava keli.

Loppuun vielä kaunis kiitos Liisalle ja Veijolle - ehkäpä joskus uudemman kerran :-)