Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Mattilasta Tuliharjuntie 24:ään :-)

3.7.2012 Mirjam Huotari-Kallinki

Helluntaiseurakunnan teltta vaihtaa paikkaa. Mattilan leikkikentän nurmella viime viikolla pystyssä ollut kokousteltta siirtyy täksi viikoksi helluntaiseurakunnan rukoushuoneen pihanurmelle.

Tilaisuuksien teltassa on tarkoitus alkaa keskiviikkoiltana. Vierailevana julistajana on tällä kertaa Erkki Hietanen, Evijärven helluntaiseurakunnan saarnaaja. Osa kyyjärveläisistä muistanee Esa Hietasen, joka on ollut Kyyjärvellä helluntaiseurakunnan työntekijänä. Erkki on Esan isoveli. Näin löytyy nytkin sitten sopiva linkki Nopolan maisemiin.


Musiikista vastaavat erilaiset kokoonpanot, mutta joka ilta on luvassa myös perinteisiä helluntaiseurakunnan kuoron lauluja kitaran säestyksellä. Lisäksi ainakin osalle illoista on jo tiedossa joku todistuspuheenvuoron käyttävä, osalle illoista todistaja on vielä hakusessa, mutta toivon mukaan löytyy iltaan mennessä ;-)

Kaiken kaikkiaan tilaisuuksia on poikkeuksellisesti neljä, eikä kolme. Tervetuloa kohtaamaan Jumalaa sekä tuttuja ja tuntemattomia Tuliharjuntie 24:ään keskiviikkoiltana, torstai-iltana, perjantai-iltana ja sunnuntai-iltana!! Tulla saa läheltä ja kaukaa - ketään ei passiteta pois, päinvastoin sinua odotetaan :-)

PS. Tämän jutun kuvat ovat vielä viimeviikkoiselta telttakokoussarjalta, mutta uusi juttu ja uusia kuvia on luvassa, kunhan tämän viikon sarja saadaan käyntiin.