Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Tarvitsetko neuvoa tuotteiden tai palveluiden hinnoittelussa?

20.9.2012 Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy / Janne Taavitsainen

Talous ja Hinnoittelu -koulutus Kyyjärvellä

Lokakuun alkupuolella järjestettävä Talous ja hinnoittelu -koulutus tarjoaa Kyyjärven yrityksille ja yrittäjiksi aikoville, ulkopaikkakuntalaisia pois sulkematta, neuvoja taloushallintaan ja tuotteiden sekä palveluiden hinnoitteluun liittyviin kysymyksiin. Koulutus järjestetään tiistaina 9.10 ja keskiviikkona 10.10 klo 17:00 - 20:30. Ensimmäisenä iltana paneudutaan yrityksen taloushallinnan asioihin yrittäjä Aulis Loukusan opastuksella ja toisena iltana keskitytään tuotteiden ja palveluiden hinnoitteluun kouluttaja Riitta Vaittisen neuvoin.

Paikkoja koulutukseen on vielä jäljellä ja ilmoittautumisia otetaan vastaan vielä ensiviikon puoliväliin saakka. Osallistumismaksu on 50 €/osallistuja (alv 0%), sisältäen lähiopetuksen sekä koulutusmateriaalin.
Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevasta linkistä tai ottamalla yhteyttä Janne Taavitsaiseen.

https://www.asiointi.te-keskus.fi/Registration/Registration.aspx?2203840

Vastaava koulutus on parhaillaan menossa Karstulassa. Ensimmäisen illan (18.9.) aikana paikalle saapuneet yritykset osallistuivat erittäin hienosti mukaan keskusteluihin ja koulutuksen aikana yritykset vaihtoivat myös kokemuksiaan ja mielipiteitään todella sujuvasti. Illan aikana saatiin kuulla useita oikeasta yrityselämästä nostettuja ongelmia ja kysymyksiä sekä niihin ratkaisuehdotuksia. Mukana koulutuksessa oli yritystä perustamassa olevia henkilöitä ja jo 15 vuotta toimineita yrittäjiä.

Ota yhteyttä ja kysy koulutuksesta rohkeasti lisää.
Tervetuloa!!

Janne Taavitsainen
yrityskehittäjä
Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy
044 4596 585
janne.taavitsainen@karstulanseutu.fi