Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Lapsiperheiden tilapäinen kotipalvelu

20.9.2012 Heli Auranen

Kyyjärven kunta on edelläkävijä lapsiperheiden tilapäisen kotipalvelun tarjoajana.

Lapsiperheiden tilapäistä kotipalvelua tarjotaan perheille, jotka kotona hoitavat alle kouluikäisiä lapsia. Kotipalvelun pääpaino on lastenhoitotyössä ja siihen liittyvissä perheen päivittäisissä kotitöissä. Lapsiperheiden kotipalvelun työntekijänä toimii perhepäivähoitaja Maire Haaranen. Työntekijän työaika on 7.40 päivässä ja työaika sijoitetaan 7-17 välille.

Lapsen syntymän yhteydessä palvelu on maksutonta 5 arkipäivältä. Päivät on käytettävä kuuden kuukauden sisällä lapsen syntymästä. Kotipalvelun asiakasmaksu on 20 euroa/päivä. Asiakasmaksu laskutetaan kerran kuukaudessa.

Hoitajan ollessa vuosilomalla tai sairaana tai perheen akuutissa tilanteessa, perheellä on mahdollisuus käyttää tilapäistä hoitoa päiväkoti Muksulassa tai ryhmis Peukaloisessa. Tilapäinen hoito (24h/kk) ei vaikuta lasten kotihoidon tukeen.

Palvelua varataan kuukaudeksi kerrallaan eli syyskuussa varataan lokakuun päiviä jne. Mikäli palvelun tilaajia on useampia samalle päivälle, palvelua annetaan tilausjärjestyksessä. Palvelua varataan päiväkodin johtaja Heli Auraselta numerosta 044 459 7099.