Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

PERHEKAHVILA KOKOONTUU

23.9.2012 MLL

Syksyn ensimmäinen perhekahvila pyörähtää käyntiin ensi viikon keskiviikkona eli 26.9.2012 klo 10-12 kirkon alakerrassa. Vieraaksi saamme Kytölän Elinan Perhosta, joka tulee esittelemään Me&I -vaatteita. Syksyn perhekahvilavastaavana toimii Ulpu Pohjoiskangas.

Kyyjärven MLL:n perhekahvila toimii kerran kuukaudessa, pääasiassa kuun viimeisenä keskiviikkona klo 10-12 kirkon alakerrassa. Perhekahvila on kaikille avoin kohtaamispaikka, jossa sekä lapset että aikuiset tapaavat toisiaan ja toimivat yhdessä.

Kyyjärvellä perhekahvilassa kohtavaat eri sukupolvet kylämummu ja -vaaritoiminnan kautta, jota teemme yhteistyössä paikallisen Eläkeliiton kanssa.

Perhekahvilatoimintaan ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset, äidit, isät, isovanhemmat ja muut lapselle läheiset aikuiset. MLL:n perhekahvilaan voi tulla mukaan, vakkei muuten olisikaan MLL:n toiminnassa mukana.

Perhekahvilakokoontuminen voi sisältää esim. luennon, askartelua tai vaan pelkkää yhdessä oloa. Jokaisen kokoontumisen lopuksi nautitaan mehut ja kahvit pienten hiukopalojen kera.

SYKSYN 2012 KOKOONTUMISET:

KE 26.9.

KE 31.10.

KE 28.11.

 

TERVETULOA MUKAAN PERHEKAHVILATOIMINTAAN!