Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Annikki Kujala täytti 80 vuotta

Kirjailija ja Kyyjärven kunnan entinen sosiaalijohtaja Annikki Kujala täytti 80 vuotta maanantaina 3.9. Syntymäpäivää juhlittiin kotona rauhallisesti, sillä vasta muutama viikko sitten Annikki järjesti suuret sukujuhlat Eräkartanolla. Siellä oli sukua koolla noin 70 henkeä ympäri Suomen.


Ammattiin valmistuneet ja tutkinnon suorittaneetTaito Löytönen 90 vuotta

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Taito Löytönen 90 vuotta

28.8.2012 Juttuvinkki / Eero Löytonen / AT

Taito Löytönen saavutti 90-vuoden iän elokuun alussa. Juhlapäivää vietettiin Kivirannassa.

Taito Vihtori Löytönen syntyi 5.8.1922 Juhan ja Vilman os. Mäntynen esikoisena. Mies muutti jo yksivuotiaana Amerikkaan ja sai ennen paluumuuttoa Suomeen kaksi sisarusta, veli Einon ja sisko Hilman. Neljättä lasta, Liisaa, vasta odotettiin ja myöhemmin syntyivät vielä Irja ja Antti.

Pitkän työuransa aikana Taito toimi lähinnä erilaisissa työnjohtotehtävissä ja kuusikymmentäluvulta lähtien työnantaja oli Tie- ja vesirakennushallitus eli TVH.

Viimeiset kolme vuotta isä on ollut Kivirannassa. Sairaus on vaikuttanut mieleen ja ajatukset ovat nyt jossain muualla.

Syntymäpäivää vietettiin muutaman hyvän naapurin, sotaveteraaneista tuttujen ystävien ja lähimpien sukulaisten läsnä ollessa. Mansikkakakku maistui päivänsankarille ja myös kaukaisille vieraille: Hilma-sisaren tytär Barbara ja lapset Grant, Randal ja Kristina olivat muutaman päivän Kyyjärvellä. Suomesta he jatkoivat matkaa Lontooseen seuraamaan olympiakisoja ja varsinkin naisten jalkapalloa, jossa USA:n joukkueessa pelasi toisen serkun, Ritan tytär Lauren. Ja kultaa tuli Löytösen sukuun!

Kiitoksia hyvästä juhlasta myös Kivirannan väelle ja mukavasta seurasta juhlaväelle.

Eero Löytönen