Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Annikki Kujala täytti 80 vuotta

Kirjailija ja Kyyjärven kunnan entinen sosiaalijohtaja Annikki Kujala täytti 80 vuotta maanantaina 3.9. Syntymäpäivää juhlittiin kotona rauhallisesti, sillä vasta muutama viikko sitten Annikki järjesti suuret sukujuhlat Eräkartanolla. Siellä oli sukua koolla noin 70 henkeä ympäri Suomen.


Ammattiin valmistuneet ja tutkinnon suorittaneetTaito Löytönen 90 vuotta

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Syntymäpäiväjuhlat kirkossa

16.9.2012 Olavi Vallivaara

Sunnuntaina 16.9. kirkossa oli syysmessu ja syntymäpäiväjuhlat. Kaunis syyssunnuntai kokosi runsaasti väkeä kotikirkkoon.

Tänä vuonna 70-vuotta ja 75-vuotta täyttäviä seurakunnassamme on yhteensä 30 henkilöä. Kaikki eivät päässeet yhteiseen juhlaan mukaan. Kirkkoherra piti juhlassa puheen, jossa kertoi, minkälaisia olivat historiakirjoitusten mukaan syntymävuodet 1937 ja 1942. Vuosi 1937 oli sääsuhteiltaan lämmin kesä ja paukkupakkaset talvella. Sotavuonna 1942 oli lauhempi talvi ja kesälläkään ei ollut kovin lämmintä. Juhlassa lauloi trio Teija, Viivi ja Anne. Onnittelulaulun oli sanoittanut kanttori Minna Erkkilä. Yhdessä laulettiin syntymäpäivävirsiä ja kiitospuheen piti Taisto Lahtinen. Messun jälkeen oli syntymäpäiväkahvit seurakuntasalissa, jotka Taina Noponen oli valmistanut ja tarjoili. Sunnuntaipäivän aiheena oli "Jumalan huolenpito". Siihen huolenpitoon seurakunta tahtoo merkkivuotta viettävät saattaa ja toivottaa Onnea ja siunausta tuleviin päiviin.