Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Maata Näkyvissä!

Maata näkyvissä -festareita vietetään taas 16.-18.11.2012 Turussa HK Arenalla ja Messukeskuksessa. Kyyjärveltäkin on mahdollisuus lähteä mukaan kokemaan nämä Pohjoismaiden suurimmat kristilliset festarit. Kaikille kyyjärvisille nuorille tarjotaan festaripaketti hintaan 40 euroa, mikä sisältää kaiken tarpeellisen: liput, ruuat, festarilehden, matkat ja majoituksen koulun lattialla omin patjoin ja makuupussein. Lähtö on perjantaina 16.11. kello 11 ja paluu myöhään sunnuntai-iltana.






Ikävä kyllä :(Veteraanijuhla KyyjärvelläSotaveteraanien kirkkopyhäSeurakunnassa tapahtuu lokakuussaAFRIKKA-ILTAHeipä hei vähäksi aikaa :-)

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Talviaikaan siirrytään

27.10.2012 Olavi Vallivaara

Sopivasti perjantai-aamuna 26.8. lumi peitti maan ja siirrytiin talviaikaan todellisesti. Kellot käännetään 28.10. eli sunnuntai-aamuyöllä tunnin taaksepäin eli talviaikaan.

Sunnuntain 28.10. messu on kello 10 siis talviaikaa! Ensi pyhäpäivä on uskonpuhdistuksenpäivä ja se kuuluu myös Järviradion kautta. Messussa ei voi kuitenkaan olla läsnä vain kuuntelemalla, sillä Kristus on siinä läsnä myös reaalisesti eli todellisesti jakamassa ruumiinsa ja verensä uskon vahvistukseksi ja taivastoivon virvoitukseksi. Messun toimittavat tutut oman seurakunnan työntekijät ja kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja Taisto Lahtinen, joka laulaa.

Kesäaika päättyy - Tervetuloa talviaika ja tervetuloa kotikirkkoon!