Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Get the Flash Player to see this player.

Kunnanjohtajan vierailu Kumpulan kylällä 19.10.2012

29.10.2012 Anssi Ohranen /Kumpulan kyläseura

Myöhäissyksyinen ilta alkoi hämärtyä, kun Kumpulan koululle alkoi virrata kylän väkeä. Porukkaa oli mukavasti liikkeellä ja olihan nyt koululle tulossa vierailulle uusi kunnanjohtaja! Hetken päästä vieraamme jo saapuikin kolmen tyttären kanssa.

Hyvin siinä juttu lensi ja saimme kertoa kunnanjohtajalle kyläseuramme historiaa ja siitä mistä kaikki alkoi ja mitä toimintaa meillä on.

Monta kyläiltaa ja tapahtumaa olemme saaneet kyläseurassa järjestää ja viettää. Mm. yksi tapahtumistamme on ollut Metsätaitokilpailut kesällä, johon usein tulee kilpailijoita kauempaakin.

Useista hienoista tapahtumista mieleen nousee tietenkin Metsolahiihto, joka järjestetään aina keväällä. Hyvin sinne on aina hiihtäjiä tullut ja kaikki ovat tervetulleita taas ensi kerralla.

Kahvikupposen ääressä ”kielen kannat” heltisivät ja tarinaa tuli tuvan täydeltä. Oli myös mielenkiintoista kuulla kunnanjohtajamme taustahistoriaa.

Saimme kaikki laulaa yhdessä Kumpula-laulun, johon on Aila Niskala tehnyt sanat. Hieno oli myös lasten lauluesitys ”Vanha kissa nukkuu..”.

Monen henkilön tiedossa oli, että Eino Nissinen on myös hyviä laulumiehiä ja hienoa oli kuulla hänen laulavan Kumpulan väelle kauniin ja tunnelmaisen laulun.

Lopuksi oli myös arvontaa ja sitähän yhdessä kovasti jännitimme.

Kiitokset kaikille mukana olleille ja varsinkin kunnanjohtajallemme, lapsineen vierailusta. Kiitos tietysti myös emännille kaikesta vaivan näöstä ja tarjoilusta.

Seuraavaksi alkaakin olla aika Kumpulan kylän väellä Joulujuhlan suunnittelulla ja ohjelman harjoittelulla. Mutta niistä tiedotamme tarkemmin sitten ”puskaradion” ja ilmoitustaulun kautta.

Näkemisiin!

Kumpulan kyläseura