Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyky-Betsetin tuplaviikonloppu

28.11.2012 KyKy/Lentopallo HK/MN

saldona voitto ja tappio...

KyKy-Betset vs Puijo Wolley (Team Trust Perintä) 3-0 (25-21)(25-19)(25-16)

Lauantaina Puijoa vastaan otteet olivat lupaavia ja peli kulki näytösmalliin. Kotiyleisön ja joukkueen iloksi saatiin täydet pinnat pitkästä aikaa. 3-0 voitto perustui hyvään vastaanottoon ja Oleg Cebialiksen loistavaan passipeliin. Hyökkääjillä oli juhlapäivä ja Puijo oli hyvästä taistelusta huolimatta tällä kertaa kyytimiehen paikalla. Luulen että Kuopiossa kahden viikon kuluttua on vastassa astetta kovempaa savolaista myrkkyä.

FIN-18 Maajoukkue vs KyKy-Betset 3-1 (23-25)(25-23)(25-22)(25-21)

Yksi yö kaiken muuttaa voi. Sunnuntaina vieraaksi Kuortaneelle ja kyytiä tarjoili FIN-18 maajoukkue. Omaa lääkettä saatiin maistella ja kitkerältä maistui. Erinomainen opetus aikuisille pelaajille, Pläkin pojat pelasivat mallikasta puollustamista. Kurinalaisuudessa oltiin askel jäljessä ja vallattomuus näkyi omien suorien virheiden määrässä. Viikonlopun saldoksi jäi kolmen pinnan voitto ja samanlainen tappio. Kuortane kuittasi voittonsa erin 3-1.

Kiitettävää oli peleissä Aningon hakkuri työskentely, Hyvärisen vastaanotto ja hänen kannustaminen positiivisiin tekoihin. Kaikki on pojat vielä omissa käsissä, mitataan tahto ja osaaminen seuraavaksi Seinäjoella Kuutosten joulujuhlissa.

KyKy-Betsetin kotisivut: http://kyky-betset.sporttisaitti.com/