Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Päivähoidon syksyä...

22.11.2012 Irina Aksela/päivähoito

Syksyn mittaan on kerennyt päivähoidossakin tapahtua.

Ensimmäisten syyskelien ilmaannuttua teimme luontoretken harsunkankaalle. Tutkailimme sieniä, poimimme marjoja ja tietysti söimme eväitä. Luontoa on tutkailtu myös lasten omin silmin. Lapset ovat saaneet valokuvata luontoa sellaisena kuin he sen näkevät. Liitteenä muutama kuva lasten ihanista otoksista. Mutta on täällä luonnossa tapahtunut jännittäviäkin juttuja nimittäin lähimetsässä on tutustuttu metsämörriin. Metsämörrin mukana on leikitty, tutkittu luontoa, syöty eväitä ja rakenneltu mörrille majaa. Mörrin syntymäpäiviäkin on syksyn mittaan keretty viettämään.
  Päivähoidossa vietettiin lokakuussa kulkuneuvoviikkoa jolloin lapset pääsivät mm. tutustumaan ihan oikeaan traktoriin. Samoihin aikoihin päivähoidossa oli poistumis -ja paloharjoituksia. Nyt osataan toimia hädän sattuessa.
 Päivähoidossa on päästy myös muutaman lapsen kanssa monitoimitalolle uimaan. Kyyjärven päiväkodin historiassa tämä oli ensimmäinen kerta. Marraskuun aikana päivähoidolla on myös pidetty nukketeatteria ja valmistauduttu talven ja joulun tuloon askartelemalla ja maalailemalla.
  Tähän vuoteen mahtuu vielä päivähoidon omaa joulupolkua sekä pikkujoulun viettoa. Loppuvuoteen mahtuu siis vilinää ja vilskettä sekä lapsien leikkejä ja naurua ja tietenkin jännittävää joulunodotusta!