Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kirkkovaltuuston joulukokous

Kyyjärven seurakunnan kirkkovaltuusto kokousti keskiviikkoiltana 19.12. jouluisissa merkeissä. Joulupuuro, torttukahvit, jouluevankeliumi ja joululaulut kuuluivat ohjelmaan Kivirannassa. Jouluisen tunnelman lisäksi painavana asiana käsiteltiin ensi vuoden talous- ja toimintasuunnitelma.


Joululaulut kajahtivat kirkossaJoulujuhla kirkossaKauneimmat joululaulut 40. kerranItsenäisyyspäiväSuomi-gospelia PerhossaSeurakunta kiristää vyötäSeurakunnassa tapahtuuAdventista jouluun

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kauneimmat joululaulut 40. kerran

11.12.2012 Minna Erkkilä

Tervetuloa laulamaan juhlavuoden joululauluja Kyyjärven kirkkoon 3. adventtisunnuntaina 16.12.2012 klo 19.

Tänä vuonna lauluvihkonenkin on tavallista muhkeampi, sillä mukana on kaikkiaan 30 joululaulua. Kolmasosa lauluista on nimetty Lasten kauneimmat joululaulut -otsikon alle.

Takuuvarmasti vihkosesta löytyvät kaikki tutuimmat ja rakkaimmat laulut, niin Varpunen kuin Sydämeeni joulun teen ja monet muut. Joukossa on tälläkin kertaa pari sellaista laulua, joita ei ole aiemmin näissä tilaisuuksissa laulettu.

Laulaessa saa itselleen lämpimän joulumielen ja samalla voi auttaa Aasian lapsia hankkimaan lukutaidon. Tilaisuudessa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuralle, joka kanavoi tuoton edellä mainittuun kohteeseen. Näin voimme tukea SLS:n työtä "köyhyyden poistamiseksi, ihmisarvoisen elämän ja oikeudenmukaisuuden puolesta sekä lähimmäisenrakkauden ja kristillisen sanoman välittämiseksi".

Kauneimmista joululauluista alkaa monelle oikea joulu. Se virittää meidät juhlatunnelmaan. Joulu on jo lähellä.

Tervetuloa laulamaan!