Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Onnea vuoden yrittäjälle!

POP Pankki Kyyjärven Osuuspankki muisti vuoden 2012 kyyjärveläistä yrittäjää Esa Korpeista.


Vuoden yrittäjä Esa Korpeinen Oy Joulukuun yritysneuvontapäivätLiiketilaa vuokrattavana

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Vuoden yrittäjä Esa Korpeinen Oy

Kyyjärven yrittäjät/ Katriina Oinonen 7.12.12

Kyyjärven yrittäjät pitivät syysjuhlan ja sääntömääräisen syyskokouksen perjantaina 30.11.12 Lappajärven Kivitipussa. Vuoden Yrittäjänä palkittiin Esa Korpeinen.

Kokouksessa valittiin puheenjohtajana jatkamaan Jaakko Uusisalo. Hallitukseen saatiin jopa kolme uutta jäsentä eli Eija Maukonen, Jukka Viertamo ja Jari Kantonen. Hallituksessa jatkavat Anita Collin, Tuula Lillvis, Lauri Lahtinen, Jouni Saukko, Pasi Kirvesmäki, Jari-Pekka Uusisalo ja Kai Oinonen.

Kokouksen jälkeen julkaistiin Vuoden yrittäjä 2012 ja tänä vuonna yhdistys oli päättänyt palkita Esa Korpeinen Oy:n. Esa Korpeinen on pitkänlinjan yrittäjä. Hän aloitti vuonna 1983 isänsä Vilho Korpeisen taksia ajamaan ja 1993 hän jatkoi toimintaa perustamalla oman yrityksen. Yritys muuttui 2001 osakeyhtiöksi. Taksiyrittäjyys jos mikä on asiakaspalvelua ja siinä Esa Korpeinen on onnistunut hienosti. Pienellä paikkakunnalla taksia tarvitaan moneen tarpeeseen.  

Esa Korpeisen mielestä parasta yrittäjyydessä on tietynlainen vapaus toimia ja päättää asioista. Yrittäjänä jaksaa, kun saa asiakkailta hyvää ja rakentavaa palautetta. Lisäksi  tärkeää on hyvät yhteistyökumppanit sekä hyvät "rengit" eli työntekijät, jotka tarvittaessa voivat yrittäjää tuurata autoilussa.

Esa kertoi, että vapaa-aika muodostuu monesta eri sektorista eli perheestä, maa-/metsätöistä, mutta joskus jopa liikunnallisista harrastuksista kuten laskettelusta ja hiihtämisestä. Mahdollisuuksien mukaan syksyllä käydään metsällä ja kevättalvella pilkkiäkin uitetaan avannossa. Tyypillistä hänen vapaa-ajalle on se, että silloin ei maata laakereilla vaan tehdään jotakin vaikka pienitään puita!!!

Perheen rooli yrittäjälle on tärkeä. Perhe on tietynlainen voimavara. Esan työaika on säännöllisen epäsäännöllinen, joten ne hetket kun saa olla perheen kanssa ovat tärkeitä. Pojat Elias ja Eemeli kyllä pitävätkin huolen tuolloin, että iskän huomio varmasti saadaan.

Kuvassa Esa ja puoliso Leena Pölkki.

Onnittelut Vuoden Yrittäjälle 2012 ja menestyksellistä jatkoa!