Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Nyt on aika levähtää ja jakaa joulu läheistesi kanssa

MLL:n yhdistyksen väki rauhoittuu tuota pikaa joulun viettoon.
Syyskokoukset on pidetty ja perhekahvilassakin on jouluun liittyvät askareet puuhasteltu.


Joulutunnelmia koulultaKoulun juhlaruokailu 12.12.2012Konsertti sijoitettujen nuorten hyväksiNopolan koulun joulujuhla Joulupolku Muksulassa

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Joulupolku Muksulassa

7.12.2012 Marika Huhtanen/ Päivähoito

Itsenäisyyspäivän kynnyksellä vietettiin Kyyjärven päivähoidon joulujuhlaa jo tutuksi tulleen joulupolun merkeissä.


Muksulan päiväkodissa oli itsenäisyyspäivää edeltävänä päivänä huisketta ja hulinaa. Lapset askartelivat suomenlippuja ja keskustelimme itsenäisyyteen liittyvistä asioista. Tutkimme Suomen karttaa ja bongasimme asuinkuntammekin suurin piirtein oikeasta kohdasta. Hieman päänvaivaa ja miettimistä aiheutti nykyisen presidenttimme nimi. Tenavilta kysyttäessä, arvauksia oli mm. Joulupukki, Jeesus, Eetu, en tiijä, joku Saukkis ja tulihan se Sauli Niinistökin viimein.

Illalla vietimme sitten joulujuhlaa ulkosalla, vaikkakin pakkasherra ei meitä hemmotellut. Joulupolulla etsimme joulun merkitystä ja vastaan tuli jouluun liittyviä asioita. Oli muoria mökissään, joulupukki sauvakävelyä opettelemassa ja enkeli johdattelemassa turvallisesti perheitä tien ylitse. Timanttien etsimistä oli lapsille ja sitten pääsimmekin leikkimään rekiajelua. Aikuiset vetivät jätesäkkien päällä lapsia ja vauhtia riitti! Viimein enkeli johdatti meidät seimen luokse ja siellä oli myös Joosef ja Maria pienokaisen kanssa. Niinpä joulu löytyi seuraavan laulun sanojen myötä..."joulu saapuu jokaiselle, lapselle ja aikuiselle. Sydämiimme joulun lahja, seimen luona annetaan..."

Onnellista Joulun odotusta jokaiseen kotiin!