Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2013
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Energiaa pukkaa

Uusi vuosi antaa taas mahdollisuuksia, muistuttaa EL:n Kyyjärven yhdistys.



Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Rami Urpilainen esintyy Vanhusten virkistyspäivässä.

22.1. Suvi Kantonen

Taitava haitarinsoittaja Rami Urpilainen Kinnulasta tulee esiintymään Vanhusten virkistyspäivään torstaina 24.1. Kivirannan palvelutalolle. Ohjelma on mielenkiintoinen muutenkin

Alussa esikoululaiset käyvät ilahduttamassa lauluesityksellään. Valtuutettu Jouni Saukko on lupautunut lausumaan tervehdyssanat ja kertoo kunnan kuulumiset. Fysioteapeutti Jukka Lahtinen esitelmöi, jonka  jälkeen on luvassa leppoista yhteistä ohjelmaa soiton ja laulun myötä.

Rami Urpilainen on levyttänyt paljon musiikkia ja käy ahkerasti esiintymässä eri paikkakunnilla, sekä vetää eri harmonikkapiirejä. Viimeksi hän vieraili Kyyjärvellä toissa keväänä Äitienpäiväjuhlassa.

Diakonissa Riitta Kytölä tuo virkistyspäivään seurakunnan tervehdyksen ja lopuksi juodaan POP pankki Kyyjärven Osuuspankin tarjoamat kahvit.

Tottakai tällaisessa tilaisuudessa on arvontaakin, sekä palautelomakekysely, jossa tiedustellaan, mitä toiveita paikallaolijoilla olisi jatkoa ajatellen. Kalevi Koskiseen voi olla yhteydessä, jos tarvitsee kyyditystä kirkonkylän alueelta.

Sydämellisesti tervetuloa tapahtumaan. Päivän ohjelma löytyy myös Nopola News tapahtumakalenterista.