Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2013
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Teija ja Eino Nissisen koti siunattiin

18.2.2013 Olavi Vallivaara

Sunnuntaina 17.2.2013 vietettiin juhlaa Kyyjärven Rajamaalla, kun Teija ja Eino Nissisen uusi koti siunattiin.

Perheenisä Eino Nissinen toivotti tupaantuliaisvieraat tervetulleeksi ja iloitsi, kun väkeä oli paikalla "tuvan täydeltä". Kodin siunauksen toimitti khra Olavi Vallivaara, joka puheessaan tarkasteli kodin merkitystä meille ihmisille. Ajallinen koti on suuri Jumalan lahja ja vielä suurempi lahja ovat kodin jäsenet. Kodin elämään liittyy vaiva ja ilo, työ ja siunaus. Onnellinen koti on se, jossa saa tuntea hyväksyntää. Viimeisenä sanana saa heikoinkin kuulla kodin kurkihirren alla, että synnit saa uskoa anteeksi Jeesuksen nimessä ja veressä.

Kodin siunaussanat kuuluivat: "Jumalan sanan mukaan sillä, minkä Herra siunaa, on aina oleva siunaus. Tähän luottaen siunaan tämän kodin Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Olkoon tämä koti paikka, jossa kysytään ja seurataan Jumalan tahtoa. Vallitkoon teidän sydämissänne Kristuksen rakkaus."

Yhdessä laulettiin kanttorin johdolla virsiä ja nautittiin tupaantuliaistarjoilusta. Toivotamme Teija ja Eino Nissisen uuteen kotiin ja kaikille perheenjäsenille Onnea ja Taivaan Isän siunausta!

Kuvat: Juha Humalajoki