Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2013
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Kirkkovaltuusto teki valintoja

24.1.2013 Olavi Vallivaara

Kyyjärven seurakunnan kirkkovaltuusto valitsi vuosille 2013-14 puheenjohtajaksi Arvo Ulvon ja varapuheenjohtajaksi Raimo Tammisen. Kirkkoneuvoston puheenjohtajana on khra Olavi Vallivaara ja varapuheenjohtajana jatkaa Taisto Lahtinen.

Kirkkoneuvoston jäseniksi puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan lisäksi valittiin kaksivuotiskaudelle varsinaiset jäsenet ja suluissa henkilökohtainen varajäsen: Taisto Lahtisen varajäsen (Tapio Kaltiainen), Satu Kainu (Leena Salama), Markku Huumarkangas (Pentti Pekkarinen), Ritva Jääskeläinen (Sisko Pillikko), Pirkko Kotanen (Tuula Lillvis), Anne Uusisalo (Leena Pölkki), Lasse Sauramäki (Paavo Sauramäki) ja Antti Mäkelä (Pirkko Viertamo). Johtokunnat on valittu nelivuotiskaudelle. Lapsi-ja nuorisotyön johtokunnan puheenjohtajana on Leena Pölkki, diakoniatyön johtokunnan puheenjohtajana on Sisko Pillikko ja lähetystyön johtokunnan puheenjohtajana toimii Helena Ulvo.

Seurakunnan edustajaksi vanhusneuvostoon nimettiin Taisto Lahtinen ja hänen varajäseneksi Ritva Jääskeläinen. Talouspäällikkö Kari Kemppainen antoi tiedoksi kirkkovaltuustolle talouden synkkiä uutisia. Seurakunta ei saanut Kirkkohallitukselta verotulojen täydennystä niin kuin budjetissa oli arvioitu ja muutenkin verotuksen muutokset yhteisöveron osalta on leikannut arvioitua tuottoa. Kirkon aidan kunnostamiseen on anottu avustusta. Kaikkia investointikohteita ei näillä näkymin pystytä toteuttamaan. Kirkkoherra kertoi terveset hautausmaan kellohankkeesta, jota Tapio Lintulahti vetää. Kellot valetaan Puolassa ja lumien sulattua ne pystytetään kappelin viereen. Kellohanke on lahja Kyyjärven seurakunnalle, jonka muutama kyyjärveläinen yhdistys ja yritys ovat lahjoittaneet rahat. Ensi suvena kellot kaikuvat yli kirkkomaan. Kirkkovaltuusto evästi myös Arvo Ulvoa ja Kari Kemppaista pohjoisen Keski-Suomen seurakuntien yhdistymisneuvotteluissa.