Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2013
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyyjärven kunnan liikuntatoimi tarjoaa liikuntaa kaikenikäisille!

30.1.2013 Kyyjärven kunta/Liikuntatoimi/Niklas Vuorenmäki \Jaakko Pölkki

Kyyjärven kuntalaisten liikunta-aktiivisuus jyrkkään nousuun! Kunnan liikuntatoimen tehtävänä on huolehtia liikuntatoiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä sekä kunnassa harjoitettavan liikuntatoiminnan tukemisesta. Liikuntatoimi järjestää kerho-, leiri-, uimakoulu- ja kuntoliikuntatoimintaa.

Alla olevassa listassa on Helmikuun alusta alkavat kerho- ja ryhmäliikuntavuorot. Liikuntatoimi laajentaa ja kehittää palveluitaan jatkuvasti. Tähän haasteeseen pyydämmekin teitä hyvät kuntalaiset tuomaan omia ehdotuksia ja kehityskohteita esille.

Ohjatut kuntosalivuorot:

Ohjattu kuntosalivuoro miehille Kivirannassa(monnarilla)

Tiistaisin 16:30-18:00

Perjantaisin 18:00-19:30

5.2.2013 alkaen

Kuntosalivuoro on tarkoitettu niin aloittelevalle kuntosaliharjoittelijalle, kuin kokeneellekin raudankolistelijalle! Vuorolla tullaan kokeilemaan erilaisia kuntosaliharjoittelumuotoja, jokaiselle jotain periaatteella! Voimaa, kuntoa ja kireyttä! Ohjatusta tunnista peritään ainoastaan kuntosalin käyttömaksu.


Ohjattu kuntosalivuoro naisille Kivirannassa(monnarilla)

Tiistaisin 18:00-19:30

Perjantaisin 16:30-18:00

5.2.2013 alkaen

Oli tavoitteesi polttaa rasvaa, kehittää lihaskuntoa tai saada lisää energiaa jokapäiväiseen jaksamiseen on tämä tilaisuus juuri sinulle! Kuntosalivuoro on tarkoitettu niin aloittelevalle kuntosaliharjoittelijalle, kuin kokeneellekin treenaajalle! Vuorolla tullaan kokeilemaan erilaisia kuntosaliharjoittelumuotoja, jokaiselle jotain periaatteella! Voimaa, kuntoa ja kireyttä! Ohjatusta tunnista peritään ainoastaan kuntosalin käyttömaksu.


Ohjattu kuntosalivuoro Senioreille Kivirannassa(monnarilla)

Keskiviikkoisin 10:00-11:30

6.2.2013 alkaen

Kuntosalivuorolle voi tulla kuka tahansa kuntotasoon katsomatta! Vuorolla kehitetään lihaskuntoa, tasapainoa sekä liikkuvuutta. Jokainen suorittaa liikkeet omien kykyjen mukaan, saat myös ohjausta omien henkilökohtaisten ohjelmien toteutukseen! Ohjatusta tunnista peritään ainoastaan kuntosalin käyttömaksu.


Ilmoittaudu mukaan HETI, ei ensiviikolla! Ilmoittautumiset puhelimitse, sähköpostilla tai Kivirannan toimiston listaan!

Tiedustelut sekä ilmoittautumiset: Kyyjärven kunnan liikuntatoimi Niklas Vuorenmäki

Puh: 044-2594997  S-posti: niklas.vuorenmaki@kyyjarvi.fi


Liikuntakerhot:

3-9 Luokkalaisten jääkiekkokerho

Keskiviikkoisin 17:00-18:30

6.2.2013 alkaen

Kiekkokerho on tarkoitettu niin kokeneelle kaukalokonkarille kuin vasta aloittelevalle jääkiitäjälle. Kerhossa kehitetään jokaisen yksilötaitoja niin harjotteiden, pelien kuin leikkien kautta. Toisena kerho-ohjaajana toimii kokenut kiekkokonkari Joonas Harimaa(legenda)! Pakollisina varusteina kypärä, luistimet sekä maila.(Hanskat sekä polvisuojat suotavat) Kaikki mukaan pureutumaan kiekkoilun saloihin! Kerho on maksuton.


Alkeisluistelukerho

Torstaisin 16:30-17:30

7.2.2013 alkaen

Mimmi-lehmä on muuttanut Jyväskylään, mutta tilalle onkin tullut kokenut kaukalosonni Mauno-lehmä! Alkeisluistelukerho on tarkoitettu luistelun aloitteleville tai jo luistelun taitaville pikkujääkiitäjille. Kerhossa kehitetään jokaisen yksilötaitoja niin harjotteiden, pelien kuin leikkien kautta. Pakollisina varusteina kypärä ja luistimet. Hyvä vanhempi, huolehdithan lapsellesi luistimet jalkaan ennen kerhon alkua! Kerho on maksuton.


5-9 Luokkalaisten lentopallokerho

Torstaisin 15:00-16:00

7.2.2013 alkaen

Lentopallokerhoon ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet. Kerhossa perehdytään lentopallon alkeisiin ja kehitetään jokaisen yksilötaitoja niin harjotteiden, pelien kuin leikkien kautta. Pakollisina varusteina sisäpelikengä(polvisuojat suotavat). Kerho on maksuton.


Tiedustelut sekä ilmoittautumiset: Kyyjärven kunnan liikuntatoimi Niklas Vuorenmäki

Puh: 044-2594997  S-posti: niklas.vuorenmaki@kyyjarvi.fi