Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2013
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyky-Betset taisteli viikonloppuna tiukasti 1-sarjan mestaruudesta.

19.2.2013 KyKy/Lentopallo HK/MN

Betonimiesten tupla vieraspeli viikonloppu...

HU-Kalajoki vs KyKy-Betset 1-3 (16-25)(23-25)(25-22)(16-25)

HU-Kalajoki kaatui kaarihallissa Himangalla eri 1-3. Pakkovoittojen tiellä liikkunut Betonimiehistö onnistui ensimmäisessä tehtävässään. Lauantain onnistujat olivat Slobo ja palkittu Aninko. Cebialis vei HU:n torjuntaa kuin pässiä narussa, kaikki perustui meidän hyvään vastaanottoon.

Vaasan Kiisto vs KyKy-Betset 3-0 (32-30)(31-29)(25-11)

Sunnuntai oli sitten suuri päivä niin Kiistolle kuin Betonimiehillekkin. Ottelun voittaja menisi lähemmäksi mestaruusmitalleja. Vaasan veri ei vapissut, tiukasti kaksi erää jatkopalloilla voittanut Kiisto sai kolmannen erän lähes ilmaiseksi ja vei voiton puhtaasti 3-0. Pelin ratkaisu nähtiin kahdessa ennätys pitkässä erässä. Eka 32-30 ja toinen 31-29. Jälkimmäinen erätappio tilanteesta 20-24 oli meille henkisesti raskas.

Häviöstä huolimatta olemme joukkueesta ylpeä, tärkeimmät pelit ovat edessä ja tappiosta otetaan opiksi. Jatkosarjan päätös pelataan Kyky-Betsetin bunkkerissa lauantaina kun vastaan asettuu Mikkelin Passarit. Ottelu normaalisti La 23.2. klo: 18:00 ja arvonnassa kinkku, Tervetuloa Kannustamaan!

Ps: KyKy-Betsetin joukkue kiittää mahtavia Fanejaan, jotka matkustivat Fanibussilla Vaasaan kannustamaan Betonimiehiä ja saatiin Vaasassakin yleisö heräämään ja hieno tapahtuma aikaiseksi!
Kiitos kaikille kannustajille ja jatketaan samaan malliin jatkossakin!

KyKy-Betsetin kotisivut: http://kyky-betset.sporttisaitti.com/