Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Lämmin pääsiäinen houkutteli liikkeelle

Poikkeuksellisen lämmin sää pääsiäisenä sai ihmiset ulkoilemaan. Lämpötila kohosi sunnuntaina varjossa jopa + 12 asteeseen.Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Nurmijoen kokolla ennätysyleisö

29.3.2005 Aaro Toppinen

Nurmijoen kylätoimikunnan järjestämä kokonpoltto keräsi jälleen ennätysmäärän yleisöä.

Lauantaina poltettiin perinteinen pääsiäiskokko Nurmijoen koulun pihassa. Tapahtumaa oli tullut seuraamaan järjestäjien mukaan ennätysmäärä yleisöä, vaikka samaan aikaan oli käynnissä sählyturnaus liikuntahallilla.

Tunnelma oli varsin leppoisa, tuttuja tavattiin ja osallistuttiin leikkimielisiin kilpailuihin. Ohjelmassa oli tikan- ja ketjunheittoa, lasten trullikisa sekä arvontaa. Musiikista vastasi hanurikvartetti, johon kuuluivat Nurmijoen oma poika Tenho Viitala ja kirkolta Kalevi Koskinen ja Pekka Turpeinen sekä vahvistuksena Voitto Alanko Perhosta. Hanurinsoitto ja musiikki yleensä vaatii saumatonta yhteistyötä yli maakuntarajojen. Juontohommat hoiteli malllikkaasti tuttuun tapaan Eero Partanen ja kehotti välillä laittamaan jalalla koreasti. Parketille ei kuitenkaan moni uskaltautunut. Maukkaita vohveleita, kahvia, makkaraa ja mehua oli tarjolla ohjelman lomassa.