Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 

Pätkä A-Studiossa

21.6.2005 Nopola News työryhmä / VH/ IM/ AT

Ei tullut kokoillan elokuvaa, - ei, mutta muuten asiallinen ja tiivis paketti Nopola Newsistä ja Kyyjärvestä. Ei nämä pienet kunnat kuitenkaan joka päivä saa asioitaan esille valtamedioissa.

Ohjelma keskittyi enemmän blogeihin ja pohtimaan niiden vaikutusta nyt ja tulevaisuudessa. A-Studion lähetys on nähtävissä Yle24 videosalissa jonkin aikaa. Työryhmää jäi vähän harmittamaan se, ettei tullut viritettyä digitallenninta käyttöön, olisi voinut laittaa ihan mielenkiinnosta koko paketin tuonne nauhoitettujen lähetysten puolelle.

Kävijälaskurin viisari löi välittömästi pohjaan ohjelman jälkeen. Seuraavan tunnin aikana sivulla oli enemmän kävijöitä kuin tähän mennessä normaalisti koko päivänä ja tuskin olivat paikallisia asukkaita. Toimittajalle ja kuvaajalle on varattu leivoskahvit Kauppakeskus Palettiin.

Enempää ei ehdi tällä kertaa kommentoida, koska kirjoittajien aktivointi ja koulutus jatkuu kiivaana. Samalla mietitään jo uutta hanketta, miten Nopola News muutetaan painetuksi versioksi suoraan nettisivusta kuntatiedotteen tilalle. Ei ole nimittäin mitään järkeä kasata sähköpostilla tiedotteita ja laittaa sitten joku niitä kasaamaan ja tulostamaan, eiköhän tuonkin saa suoraan tehtyä nykytekniikkaa hyödyntämällä. Samoin pitäisi tutkia mahdollisuudet nettiradion lähetysten etäohjauksesta ja miksauksesta kauko-ohjauksella; esimerkiksi jumalanpalveluksen ohjaus suoraan kotisohvalta. Ja nämä pitäisi hankkeistaa vielä ennen kesälomia. Huh huh !