Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Villiviini 10 vuotta

9.6.1995 avattu ravintola Villiviini vietti 10-vuotissynttäreistään viime perjantaina 10.6.2005. Juhlat olivat vapaamuotoiset ja kaikki olivat niihin tervetulleita.


Betonijätteen murskaustaFerrarilla verkkoon200 000 osaaCafe & Restaurant aloitti PaletissaKyyjärven Yrittäjät ry InternetissäKorjaamo Uusisalo J.A avasi Internet-sivustonBetset Oy:n Internet sivut uusittu

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Betset Oy:n Internet sivut uusittu

30.5.2005 Nopola News toimitus

Suomen kolmanneksi suurin betonielementtirakenteita valmistava yritys Betset Oy julkaisi uudet ja upeat Internet sivunsa 30.5.2005.

Kyyjärven yritykset, pienistä suurimpaan, ovat viime aikoina panostaneet merkittävästi Internetiin. Betset Oy julkaisi uusitun sivustonsa juuri kesän kynnyksellä.
Laajoilta ja monipuolisilta sivuilta löytyy nyt runsaasti eri osapuolille tarkoitettua tietoa. Tietoa löytyy historiasta nykypäivään saakka, mutta myöskään arvoja, visioita ja kaikkien yritysten ehkä tärkeintä voimavaraa työntekijöitä ei ole unohdettu. Runsas ja laadukas kuvitus tuo myös oman piristävän lisänsä sivustolle.

Ajankohtaista palstalta onkin jatkossa mielenkiintoista seurata yrityksen kehittymistä ja saada tietoa käynnissä olevista projekteista.

Sivustoon kannattaa käydä tutustumassa osoitteessa www.betset.fi

Toimituksen mielestä myös linkkilista on upeaa luettavaa, sillä onhan se kieltämättä hienoa, että maamme kolmanneksi suurimman betonialan yrityksen linkkilistalla komeilee myös Nopola Newsin linkki.

Runsaasti kävijöitä toivottelee toimitus.