Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Karhu havainnot lisääntyvät

Myös Oikarin harjussa on nähty kahden karhun jäljet, uros noin 16,5 cm leveä etu -tassun jälki ja naaras noin 14cm leveä etu-tassun jälki. Lisäksi Oikarin kylän poikki liikkui yksi karhu peltoja pitkin.



Metsäkanalinnuilla on pesintäaikaKuulumisia SaunakylältäI-ha-haa, i-ha-haa, hepo hirnahtaaKustaan päivänä potut peltoonUutisointi lisääntyyKarhuhavaintoja kunnan alueella

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kuulumisia Saunakylältä

9.6.2005 Irma Mäkelä

Raimo Tamminen ja Irma Mäkelä on valittu Saunakylän tiedottajiksi Nopola News verkkolehteen.

Kyyjärven Saunakylä ulottuu Kivijärven ja Perhon rajoille. Kylän maisemat ovat mäkisiä. Omenapuut kukkivat juhannuksen alla melkein joka talon pihassa.

Elinkeinorakenne on maatalousvaltaista, mutta paljon kylältä käydään töissä myös muualla. Saunakylän pienviljelijäyhdistys täyttää tänä vuonna 80 vuotta. Yhdistys on toiminut aktiivisesti ja saanut paljon aikaan kyläläisten hyväksi.

Kylän väki on huumorintajuista, iloista ja touhukasta porukkaa. Puheessa on murrevivahteita Savon murteesta ja juttu luistaa yhteisissä tilaisuuksissa.

Irma ja Raimo tulevat kirjoittelemaan uutisia kylän tapahtumista. Kesän aikana on luvassa pieni historiikki yhdistyksen juhlavuoden kunniaksi.