Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kunnan Internet sivuilla uusia ominaisuuksia

27.6.2005 Aaro Toppinen

Lautakunta / hallintoelinkohtainen nimiluettelo uutena kunnan sivujen alle.

Kunnan Internet sivujen Hallinto valikon alle on saatu valmiiksi ohjelmapalikka, joka listaa automaattisesti lautakunnan tai muun hallintoelimen jäsenet aakkosjärjestyksessä. Nimeä klikkaamalla saa jatkossa lisätietoja kyseisestä luottamushenkilöstä. Luottamushenkilöiden tiedot eivät ole vielä ajantasalla, mutta niitä kerätään parasta aikaa.

Mikäli tiedostosta saadaan kattava, se sisältää luottamushenkilöstä normaalien tietojen lisäksi myös kuvan ja mm. harrastukset ja muut aktiviteetit. Aktiviteetit tarkoittavat tässä yhteydessä niitä asioita, jotka ovat luottamushenkilön "sydäntä lähellä". Jatkossa nykyisten, entisten ja tulevien kyyjärveläisten on helpompi ottaa yhteyttä suoraan myös niihin henkilöihin, joita oma asia erityisesti kiinnostaa. Tämän uskotaan luovan uudentyyppisen ja tehokkaan yhteydenottotavan ja vaikutuskanavan kansalaisille.

Ne luottamushenkilöt, jotka eivät vielä ole antaneet suostumustaan tietojen julkaisemiseen kunnan Internet sivulla voivat lähipäivien aikana käydä lataamaassa Hallinto - Yleistä valikon alta suostumuslomakkeen. Lomake tulee palauttaa allekirjoitettuna henkilökohtaisesti kunnanvirastoon. Henkilökohtaisella palauttamiselle vältetään Pekka Töpöhäntien ja Aku Ankkojen täyttämät lomakkeet. Samalla lomakkeella luottamushenkilö voi myös kieltää tietojensa käytön.

Luottamushenkilöiltä toivotaan myönteistä suhtautumista asiaan, sillä antaahan se positiivisemman kuvan kunnasta kuin pelkkä, yleisesti kuntien sivuilla käytössä oleva, nimilistaus.