Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Valtuusto nettiradiossa 30.5.2005

30.5.2005 Nopola News toimitus

Valtuuston kokous kuultiin nyt ensimmäisen kerran virallisesti Nopola News verkkkolehden kautta.

Aiemminhan lähetykset ovat tulleet suoraan osoitteesta radio.kase.fi, mutta nyt oli historiallinen hetki, kun myös Nopola Newsin sivuston kautta pääsi mukaan.

Sen verran voidaan tilastoista kertoa, että paikanpäällä kokousta oli kuuntelemassa Viiden Kunnan Sanomien toimittajan lisäksi yksi henkilö. Nettiradion puolella latauksia oli parhaimmillaan 16 kpl. Latausten määrän voi helposti kertoa kahdella tai kolmella,  jotta todellisten kuuntelijoiden määrä saadaan selville. Kuuntelijamäärää voidaan pitää hyvänä, sillä ensimmäinen kaunis ja lämmin kesäilta varmasti verotti osan kuulijoista ja kaikilla kylillä ei vielä laajakaistaa olekaan. Ja onhan ne perunatkin saatava penkkiin ja kesäkukat istutettava.

Teknisesti lähetys oli nettiradion lyhyen historian paras ja Veikko onkin päässyt hyvin nappuloista ja säätimistä perille. Tarkkana täytyy olla, sillä kokoustilassa on kaikkiaan 8 mikrofonia. Kanavia avataan, suljetaan ja säädetään puhujien mukaan, myös tulevia ja lähteviä äänentasoja täytyy tarkkailla koko ajan korvat ja sormet herkkinä.

Yhden henkilön varaan tätäkään systeemiä ei voi kuitenkaan rakentaa ja kaikki äänitystekniikasta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Muutama onkin jo ilmoittautunut. Mikäli juontajia löytyy ja juonnot saadaan lähetyksiin mukaan, niin sitten painitaankin jo raskaassa sarjassa. Koulutusta on tarjolla kesän mittaan.