Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Äidit ja lapset

Mirjam Huotari

Äidin rakkaudesta kuulee puhuttavan varsin usein. Toisinaan tuo äidin rakkaus vaatii äitiä varsinkin lapsen ollessa pieni luopumaan siitä, minkä itse kokisi mukavana ja helppona. Se voi olla esimerkiksi joku mieluisa tapaaminen ystävän kanssa.

Onneksi tuon saman kohtalon jakavia äitejä on muitakin. Näitä pienten lasten äitejä ja pieniä lapsia palvelemassa haluaa olla helluntaiseurakunnan äiti-lapsi -piiri, joka taas tänä syksynä aloittaa toimintansa. Ei sillä, että vielähän kesää on jäljellä muutama päivä. Kuitenkin suurimman osan kesälomat ovat takana ja ihmiset alkavat taas asettua kotielämään ja normaaliin arkirutiiniin koulujen pyörähdettyä käyntiin.

Niinpä maanantaina 29.8. kahdelta iltapäivällä kokoontuu taas ensimmäistä kertaa äiti-lapsi -piiri helluntaiseurakunnan tiloissa. Jokainen äiti ja lapsi on tervetullut viettämään yhteistä aikaa toisten äitien ja lasten kanssa. Myös perhepäivähoitajat lapsineen ovat tervetulleita. Jatkossa tarkoitus on kokoontua joka toinen viikko samaan aikaan samassa paikassa.

Viime keväänä vietettiin iloisia yhteisiä hetkiä jaettaessa tuntoja, kuulumisia, leikkejä ja vaikkapa vain olemalla toisten seurassa. Tulevalle kaudelle toivomme vähintään yhtä iloisia hetkiä, ja nyt kausi on pidempikin alkaessaan jo syksyllä. Niinpä tutut ja tuntemattomat, entiset ja uudet tulijat ovat kaikki sydämellisesti tervetulleita!