Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Vielä kerran

Mirjam Huotari

Usein kuulee sanottavan, että kolmas kerta toden sanoo. Tällä kertaa taitaa kuitenkin olla niin, että neljäs kerta toden sanoo. Nimittäin vielä kerran tänä kesänä nousee teltta helluntaiseurakuntalaisten toimesta, tällä kertaa Mattilan pihaan.

Menneellä viikolla vietettiin telttajuhlia Pölkin kylällä. Ulkopuolisia apuvoimia ei tällä kertaa ollut. Niinpä puhepuolesta vastasi seurakunnan oma työntekijä, Mirjam Huotari. Seurakunnasta löytyessä aktiivisia lauluäänellä varustettuja jäseniä saatiin tilaisuuksiin kivasti väriä.

Jeesus siunasi paikalla olleita läsnäolollaan lupauksensa mukaan. Samaa odotetaan myös alkavalta viikolta. Samoin odotetaan niitä rohkeita, jotka pölkkiläisten tavoin uskaltavat myös telttaan sisälle tutustumaan. Eihän teltta suinkaan ole ensimmäistä kertaa pystyssä Mattilan pihamaalla.

Vierailijana on Mattilan pihassa tänäkin vuonna tuttuun tapaan evankelista Maila Anttila. Kovin vieras hän tuskin kyläläisille on helluntaiseurakunnan entisenä työntekijänä. Nähtäväksi jää, mitä hyvää taivaan Isällä on annettavanaan vielä tällä tämän kesän viimeiselläkin telttaviikolla. Tutut ja tuntemattomat toivotetaan sydämellisesti tervetulleiksi keskiviikko-, torstai-, perjantai- ja sunnuntai-iltana kello seitsemältä.