Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kyyjärven yrittäjät Suomenselkämessuilla

Katriina Oinonen esittelemässä Kyyjärven yrittäjäyhdistystä ja sen jäseniä messuilla.Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Suomenselkämessut päättyivät

1.8.2005 Nopola News työryhmä

Kuvassa tyytyväiset messupäällikkö ja -sihteeri Heikki ja Anneli Näsi. Heikki Näsi on Kivijärven yrittäjien puheenjohtaja.

Tämänkertaiset Suomenselkämessut päättyivät sunnuntaina 31.7.2005. Kaksipäiväiset messut saatiin vietyä läpi mitä parhaimman sään vallitessa. Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta koko ajan, mikä onkin yksi merkittävä tekijä kesätapahtumissa.

Lähes vuoden ajan valmistellun tapahtuman järjestelyt onnistuivat loistavasti. Päätöspuheissaan niin yrittäjien kuin kunnan edustajatkin kiittelivät yli satapäistä talkooporukkaa.
Myös messujen teemat olivat hyvinkin ajankohtaisia. Aiheina olivat paluumuutto, etätyö, työpaikkojen luominen ja niiden edellytysten turvaaminen sekä yleensä maaseudun asuttuna pysyttäminen. Elintärkeitä asioita tämän päivän kunnissa näillä alueilla. Monessa yhteydessä tuotiin vahvasti esiin se seikka, että vihdoin on ruvettava sanoista tekoihin.
Puhujat olivat suoraan Euroopan ja Suomen huipulta unohtamatta suinkaan lähialueiden tärkeitä vaikuttajia.

Järjestäjä ilmoittaa messujen kävijämääräksi 5000, joka ainakin saavutettiin. Lukua on vaikea arvioida, sillä lippu oli kaksipäiväinen ja yllättävän moni vieraili myös toisena päivänä messuilla.

Heinäkuun 2005 numerossa on lisää arktikkeleita messuilta.