Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogitVasen valikko

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Päiväkerhotyö on lasta varten

Annikki Mattila

Kyyjärven seurakunnan päiväkerhon syystoiminta alkaa.Kerho on tarkoitettu 3-5 vuotiaille lapsille.

Päiväkerhotyö on lasta varten.   Lapsen tarpeita on, että hänellä on kasvukumppaneita. Hänellä on oma aikuinen. Häntä kuunnellaan. Hän saa virikkeitä.Hän kokee turvallisuutta. Hän rohkaistuu ja että hän saa kehittyä oman aikataulunsa mukaisesti.

Mitä sitten kerhossa touhutaan? Kerholaulu kertoo siitä näin: "Seurakunnan päiväkerhossa nyt me olemme.Täällähän on hauska olla siksi laulamme. Kerhopäivän aloitus on alkulaulu kai.Täällähän on hyvä olla ,eikös vain. On kerhossamme kiva olla yhdessä, näin onnen tuntee ystävien keskellä.

Keskustelut, raamattuhetket,leikit kilpailut,askartelut, tarinat ja monet puuhailut. Mahtuu hyvin ohjelmistoon näiden lapsien, siksi tänne tullaan kengt kapsien. On kerhossamme kiva olla yhdessä, näin onnen tuntee ystävien keskellä." Kerhoryhmiä on neljä ja ryhmässä 9-10 lasta.Kerhot kokoontuvat maanantaina, tiistaina, torstaina ja perjantaina klo 9-11.

Avoinkerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 10-12. Ensimmäinen kokoontuminen on 24.elokuuta. Kerhoon ovat tervetulleita alle kouluikäiset lapset vanhempineen sekä perhepäivähoitajat lapsineen.

Kerhon alussa on yhteinen pyhäkouluhetki.Kerhossa jutellaan,leikitään ja lauletaan.Kerhossa tarjotaan mehua ja kahvia pullan kera.Suosittuja ovat myöskin kerhon toimintapäivät Piispalassa.