Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Valtuuston nettiradiolähetys

Lämpimästä loppukesän illasta huolimatta nettiradiolähetys ladattiin yli 20 talouteen. Paikanpäällä yksi kuuntelija Viiden kunnan Sanomien toimittajan lisäksi.


Muutoksia, ominaisuuksia ja paljon muuta lähiaikoinaUusia ominaisuuksia tulossa Nopola NewsiinNopola News ry:n perustava kokous jatkuuNopola News messuilla ; oppia ikä kaikki

Yhteistyökumppanit

Muutoksia, ominaisuuksia ja paljon muuta lähiaikoina

20.8.2005 Aaro Toppinen

Taas näyttää etusivu vähän erilaiselta. Perjantaina tehtiin aihealueisiin muutoksia ja uusi toiminto otettiin käyttöön.

Avoimet työpaikat ja Ay-toiminta yhdistettiin Työelämä nimiseksi alueeksi. Alkuperäiset aihealueet eivät oikein saaneet tuulta purjeisiin ollessaan ehkäpä liian yksilöllisiä. Työelämä alue pitää siis jatkossa nämä entiset sisällään ja sen alle voi toki kirjoittaa muistakin työelämään liittyvistä asioista.
Kyseisen linkin alle otettaneen käyttöön myös erittäin mielenkiintoinen paluumuuttoon liittyvä kokeilu ja mikä parasta ehdotus tuli asiakaspalautteen kautta.

Yleisön pyynnöstä uutena alueena on nyt myös Luonto ja ympäristö. Tälle alueelle tulee varmasti runsaasti artikkeleita. Odottelemme edelleen metsästys-, kalastus-, ja vastaavien tahojen yhteydenottoja, jotta homma saadaan käyntiin. Metsästyskausi on alkamassa, joten tiedottamista ja kertomista varmaan riittää. Ajatelkaapa vaikka luonto- tai metsästysaiheista juttua, johon on liitetty kuvagalleria. Ainakin mahdollisuudet ovat nyt loistavat.

Täysin uutena toimintona on siis kuvagalleria, jolla juttuun voi lisätä aiheeseen liittyvän kuvasarjan teksteineen. Lisäkuvat ovat kooltaan jutun pääkuvaa isompia jolloin myös nykypäivän digikamerat pääsevat kunnolla oikeuksiinsa. Koulutusta on pikapuolin luvassa, mutta testaamme ensin toimivuutta työryhmässä ja muutamassa jutussa.

Paljon muutakin on elokuun aikana tapahtunut. Tiedontuotantohankkeen ensimmäinen, eräänlainen esiselvitysvaihe on päättymässä. Hankkeeseen liittyvä byrokratia, selvitykset ja raportit ovat vieneet paljon aikaa.  Samaan aikaan laadittiin uusi hankehakemus, joka on jätetty Viisari ry:lle. Jatkossa Nopola Newsin ja muita toimintoja pyörittävän taustayhdistyksen perustaminen on ajankohtainen, uusia toimintoja on luvassa ja paljon muuta on kehitelty. Nyt on kuitenkin olemassa jo hyvä pohja, Nopola News, josta ponnistaa eteenpäin. Mutta näistä sitten lisätietoja jo ensi viikolla.