Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Tunnelmallinen musiikkihartaus kappelissa

Syysillan musiikkihartaus Kyyjärven siunauskappelissa torstaina 22.9. houkutteli paikalle 60-70 kuulijaa.
Musiikkipainotteisen iltahartauden toteuttivat Salme Tanskanen, Jari Kuusi ja Olavi Vallivaara. Suntion tehtäviä hoiti Alpo Noponen rakentamalla mm. upean "valokäytävän" hautausmaan pääväylän varteen.


Syksy on tullutTyhjyyttä hymyjen takanaSeurakunnan tulevaisuus puhuttaaVapaaseurakunnan tulevia tapahtumiaEkaluokkalaiset siunattiin koulutielleSyystoiminta käynnistyy seurakunnassaPerheiden päivä KyyjärvelläLähetystyötä ja kansainvälisyyttäYö ja nuoret

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Seurakunnan tulevaisuus puhuttaa

Olavi Vallivaara 7.9.2005

Kyyjärven kirkkoneuvosto kokousti 2.9.2005.

Hautausmaan katselmus kuului kirkkoneuvoston kokouksen ensimmäiseksi asiaksi. Hautausmaan kunto ja rakennukset todettiin hyväksi. Kyyjärvellä vielä on ruohonleikkuu ilmaista toisin on suuremmissa seurakunnissa.Ruohon pituudesta on toisinaan erimielisyyttä, mutta kirkkoneuvostoa se tyydytti. Kyyjärven hautausmaa on vihitty käyttöön 2.8.1931.Kirkkoneuvosto hakee avustusta kirkkohallitukselta "Nopola News-uusmedialla potkua seurakuntaelämään"-hankkeeseen. Muiden rutiiniasioitten ohella keskusteltiin Pohjoisen Keski-Suomen seurakuntien yhteistyöprojektista. Projektinvetäjä lääninrovasti Olavi Vuori tulee Kyyjärvelle yleisötilaisuuteen kirkkoneuvoston pyynnöstä torstaina 29.9.klo 19 Kyyjärven kirkon seurakuntasaliin puhumaan aiheesta: "Seurakuntien tulevaisuus ja mikä on kappeliseurakunta?" Tähän yleisötilaisuuteen toivotaan runsasta osanottoa.