Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Tunnelmallinen musiikkihartaus kappelissa

Syysillan musiikkihartaus Kyyjärven siunauskappelissa torstaina 22.9. houkutteli paikalle 60-70 kuulijaa.
Musiikkipainotteisen iltahartauden toteuttivat Salme Tanskanen, Jari Kuusi ja Olavi Vallivaara. Suntion tehtäviä hoiti Alpo Noponen rakentamalla mm. upean "valokäytävän" hautausmaan pääväylän varteen.


Syksy on tullutTyhjyyttä hymyjen takanaSeurakunnan tulevaisuus puhuttaaVapaaseurakunnan tulevia tapahtumiaEkaluokkalaiset siunattiin koulutielleSyystoiminta käynnistyy seurakunnassaPerheiden päivä KyyjärvelläLähetystyötä ja kansainvälisyyttäYö ja nuoret

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Syystoiminta käynnistyy seurakunnassa

Olavi Vallivaara 2.9.2005

Syksyn myötä jälleen lasten, varhaisnuorten, nuorten ja aikuisten säännöllinen toiminta pyörähtää käyntiin.

Päiväkerhot ovat jo alkaneet samoin poikakerho liikuntahallissa keskiviikkoisin klo 16-17.30. Varhaisnuorten kerho on tiistaisin klo 16-17.30 kirkon alakerrassa.Kokkikerho kirkon keittiössä perjantaisin klo 13. Nuorten raamattuluokka on joka toinen perjantai-ilta klo 19.Avoin kerho keskiviikkoisin klo 10-12 kirkon alakerrassa. Kirkkokuoro keskiviikkoisin klo 19 kirkossa. Partio kokoontuu kirkon alakerrassa omassa kolossaan(ryhmät ja ohjelmat partion sivuilla). Aikuisten seurakuntakerho on joka toinen tiistai Kivirannassa klo 12. Pyhäkoulu alkaa perhekirkolla sunnuntaina 11.9.klo 10. Seuroja, seurakunta-ja lähetysiltoja on arki-iltaisin ja sunnuntaisin. Seurakunnan perinteinen ruskaretki on 8-11.9. Ruotsin ja Suomen Lappiin.

Ensi sunnuntaina 4.9.klo 10 on perhejumalanpalvelus ja syyskauden avaustilaisuus kirkossa. Ekaluokkalaiset siunataan koulutielle. Jp:n jälkeen jäätelö-mehu ja kahvitarjoilu. Seuraava messu on sunnuntaina 18.9.klo 10. Tervetuloa seurakunnan tilaisuuksiin! Ne on kaikille avoimia.