Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Hirvenhaukkukokeissa menestystä

13.9.2005 Nopola News juttuvinkki

Ossi Tammisen harmaahirvikoira Koukkuvuoren Rasmus ja Eino Laasalan Jämtlannin pystykorva Martinmäen Jaki haukkuivat voittaja 1 tulokset. Kuvassa Ossi ja Rasmus.

Kyseessä oli pohjoislohkon piirikarsinnat lauantaina 10.9. Pihtiputaalla. Karsinnoissa oli kaikkiaan 22 koiraa, joista Rasmus sijoittui kolmanneksi. Tulos, 86 pistettä, oikeuttaa Rasmuksen osallistumaan Uuraisilla järjestättäviin piirinmestaruushaukkuihin 17.9.2005.

Kysymykseen miksi haukkukokeita järjestetään, Ossi vastaa, että koiria treenataan jahtikuntoon, mutta samalla selvitetään oman ja toisten koirien riistaverisyys ja sitkeys jalostusta varten. Haukkukokeissa tapaa samanalan harrastajia ja luonnonhelmassa onkin mukava tarinoida koirista, hirvistä, luonnosta ja maailman menosta yleensä. Nuotiolla makkara ja kahvi maistuu tarinoinnin lomassa.

Onnea Ossille ja Rasmukselle tuleviin koitoksiin Uuraisille ja mahdollisiin idänlohkon karsintoihin ja sitä kautta SM-kisohin. Ennen Uuraisten kisoja valmennukseen kuuluu muutama pyörälenkki, hyvää kuntoilua molemmille.