Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

"Valta" vaihtuu 4H-yhdistyksessä

Leena Arokki

4H-yhdistys aloittaa syyskautensa - nuopparia, kerhoja, muita tapahtumia. Syyskuu tuo mukanaan myös "uuden" toiminnanjohtajan.

Huttusen Elina on hoitanut Kyyjärven 4H-toiminnanjohtajan pestiä keväästä 2003 asti, jolloin Arokin Leena jäi äitiyslomalle.

Nyt ovat Leenan kaksos"vauvat" yli kolmevuotiaita, äitiyslomat ja hoitovapaat on pidetty; on kiitosten ja lähtöitkujen aika. Leena palaa töihin 1.9. - on mukava palata, kun työt on poissa ollessa hoidettu kaikin puolin kiitettävästi!

4H-toiminnanjohtajan työnkuva on muuttunut paljon etisaikojen "kerhoneuvojan" tehtävistä. Kerholaisten kasvimaiden tarkastaminen alkaa olla taakse jäänyttä elämää...

Nykyään 4H-toiminnanjohtajan työhön Kyyjärvellä kuuluu mm. Nuorisotalon aukiolojen hoitaminen ja valvonta, 4H-kerhot, tapahtumat, retket sekä lisäksi kaikki 4H-yhdistyksen hallinnolliset ja taloudelliset tehtävät.

Tänä syksynä Nuorisotalo on avoinna sunnuntaisin, tiistaisin ja torstaisin. Ala-asteelaisilla on oma vuoro keskiviikko iltäpäivisin. 4H-kerhot aloittavat syyskautensa sivukylillä (Noposenaho, Oikari, Vehkaperä) viikolla 36 ja kirkonkylällä viikolla 37.

4H-yhdistyksen toiminnasta ilmoitellaan koululla, kuntatiedotteessa ja Nopolanewsissä. Toiminnanjohtajan tavoittaa parhaiten yhdistyksen kännykästä 040-5653617. Soitella saa asiasta tai asian vierestäkin!