Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Vanhusten viikon palvelupäivä

Tervetuloa viettämään vanhusten viikon palvelupäivää Kivirantaan keskiviikkona 5.lokakuuta 2005 alkaen klo 9.00.Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

25-vuotisjuhla

Terttu Sillanpaa

Juhlien aikaa Eläkeliiton jäsenillä. Kesäkuussa vietettiin koko Eläkeliiton 35-vuotisjuhlia, nyt juhlitaan paikallistasolla.

Lokakuun 9 päivänä vietetään Eläkeliiton Kyyjärven yhdistyksen  25-vuotisjuhlia. Uskallusta yhdistyksen perustamiseen vahvistettiin Keski-Suomen piirin silloisen puheenjohtajan Tauno Peuran ja Eläkeliiton puheenjohtaja Martti Havaksen taholta. Tenho Viitala oli "puhemiehenä" ja niin saatiin 8.12.1980 oma yhdistyksemme perustettua. Mukana vielä ovat perustajajäsenistä Aune Peura ja Uuno Lehtonen..

Jäsenmäärä on vaihdellut, ollen 1983 peräti 323, mutta asukaskadon myötä  on jäsenten määrä laskenut, ollen tällä hetkellä 218, eli 12,2 % koko asukasluvusta. Eläkeläisiä Kyyjärvellä on 32 % väkimäärästä. Uusia jäseniä haluttaisiin mukaan, mutta kynnys tulla mukaan toimintaamme on ehkä alkuun joillekin korkeahko. Toimimme poliittisesti sitoutumattomana järjestönä, joten siinäkään ei pitäisi olla .estettä, mutta ei  kaikkia  järjestöelämä kertakaikkiaan kiinnosta.

Toivomme saavamme vieraita myös naapurikunnista ja ennenkaikkea  omasta kunnasta, myös Teistä, jotka ette vielä ole jäsenia, mutta tulette pikkuhiljaa siihen ikään, että työelämä saa jäädä ja energiaa ja innostusta riittää, niin mukaan vaan. Saa myös olla ja seurata, vaikkei  niin hakuaisi touhutakaan, voi vain tavata tuttuja ja tutustua uusiin kasvoihin. Kaikilla meillä on jotan annettavaa ja vastaavasti saamme jotain toinen toisiltamme.

Siis Tervetuloa juhliimme ja tutustumaan toimintaamme.