Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppanit

Nopola News ry:n toinen kokous

8.9.2005 - Nopola News ry

Keskiviikkona, 7.8. kello 17:30 pidettiin Nopola News ry:n hallituksen järjestäytymiskokous, jossa käytiin läpi yhdistyksen lähiajan tavoitteita ja toimenpiteitä.

Hallitus kokoontui lyhyellä varoitusajalla ja paikalla olivat Hannu Aumanen (pj.), Eevaliisa Hakola, Erkki Koivisto, Maija Uusisalo, Mirjam Huotari sekä Ossi Tamminen (varajäsen). Lisäksi hallituksen puheenjohtaja Hannu Aumanen oli kutsunut kokoukseen neuvoa antamaan Aaro Toppisen, Veikko Huumarkankaan ja Irma Mäkelän.

Ensimmäisenä vuorossa oli sääntöjen edellyttämien luottamushenkilöiden valinta. Varapuheenjohtajaksi valittiin Maija Uusisalo, joka heiluttaa nuijaa Hannu Aumasen poissa ollessa.

Yhdistyksen yhtenä tavoitteena on toimia esimerkillisesti tiedon tuottamisessa ja tästä johtuen tietoa Nopola News ry:stä tuottavat kaikki hallituksen jäsenet. Lähiajan tavoitteeksi listattiin yhteisöjen aktivointi, jotta kirjoittajakunta olisi vielä nykyistäkin laajempialainen. Toinen tärkeä tavoite on Nopola Newsin kehittäminen yhteistyössä Kyyjärven kunnan ja eri yhteistyötahojen kanssa.

Muissa asioissa keskustelu oli vilkasta ja Irma Mäkelä toi esille mm. laajakaistan puuttumisen haja-asutusalueilta. Nopola Newsin ylläpito on hidasta ja hankalaa. Päivitysten takia joudutaan tulemaan kirkonkylään saakka. Keskusteltiin vetoomuksen jättämisestä haja-asutusalueiden laajakaistahankkeiden aikaistamiseksi.

Hallitus kokoontuu syksyn aikana tiuhaan tahtiin, jotta yhdistys ja sen toiminta saadaan vauhdilla käyntiin. Lisätietoa on varmasti luvassa pian.