Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppanit

Nopola News ry perustettiin

1.9.2005 Aaro Toppinen

Tiedontuotantohankkeen ohjausryhmän päätöskokouksen jälkeen jatkettiin saman tien Nopola News ry:n perustamiskokouksella 31.8.2005.

Perustamiskokous oli sovittu alkavaksi klo 19.00 Kauppakeskus Paletin kokoustiloissa. Hetken joutuivat osallistujat odottelemaan ohjausryhmän kokouksen päättymistä ennenkuin päästiin asiaan.

Perustamiskokouksen puheenjohtaksi valittiin Ossi Tamminen. Muut läsnäolijat olivat Erkki Koivisto, Anu Mäkelä, Hannu Aumanen, Anita Collin, Eevaliisa Hakola, Riittasisko Räike, Veikko Huumarkangas, Irma Mäkelä ja Aaro Toppinen.

Yleiskeskutelu yhdistyksen tarpeesta, tavoitteista ja sääntöjen linjasta oli vilkasta. Parhamillaan taisi pari kolmekin osallistujaa olla yhtäaikaa äänessä. Hyvä niin. Uusista ideoista ja kehityskuvioista käytettiin runsaasti puheenvuoroja.

Yleiskeskutelun jälkeen säännöt hyväksyttiin, määritettiin jäsenmaksujen suuruudet ja sitten päästiin hallituksen puheenjohtajan ja jäsenten valintaan.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Hannu Aumanen ja jäseniksi Maija Uusisalo, Katriina Oinonen, Erkki Koivisto, Eevaliisa Hakola, Esa Kyrönlahti ja Mirjam Huotari. Uutta "virtaa ja enegiaa" Nopola Newsin kehitystyöhön. Hallituksen varajäseniksi valittiin Ossi Tamminen ja Riittasisko Räike. Tilit tarkastaa Rainer Sillanpää ja Ritva Jääskeläinen.

Hallitus kokoontuu järjestäytymiskokoukseen mahdollisimman pian ja kuten säännöissä todetaan Nopola Newsin luonteen mukaisesti kokouskutsut ovat vain ja ainoastaan sähköisessä muodossa.

Suurin osa porukasta osallistui molempiin kokouksiin ja yli neljän tunnin istunto aiheutti sen, ettei tainnut edes valokuvaa perustajajäsenistä kukaan ottaa. Veikko kuitenkin laittoi allekirjoituksessa käytetyn kynän talteen, joten täytynee ainakin siitä ottaa kuva.

Onnea ja menestystä uudelle hallitukselle.