Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Puheensorinaa siellä ja täällä

Viime sunnuntaina 23.10. vietettiin helluntaiseurakunnassa naistenpäivää. Ja iloisia naamojahan sitä heti aamutuimaan tuli vastaan. Jokaisella oli pienoinen odotus päällä. Eikä vetoporukkakan tainnut ihan varmuudella tietää, mitä päivä tullessaan toisi, mutta kivastihan se meni.


Seurakunta jatkaa entisellä veroprosentillaNainen ja elämisen haasteetHannu Rädyn vierailu Kyyjärven VapaaseurakunnassaSadonkorjuun kiitosjuhlaSaarijärven seutukunta kiinnostaaYhdessä tutkimaanEläkeliiton juhlapyhäSeurakunnan tulevausuudesta keskusteltiinMikkelinpäivä on ensi pyhänä 2.10.

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Sadonkorjuun kiitosjuhla

Olavi Vallivaara 14.10.2005

Perinteinen syksyn sadonkorjuunjuhla ja maatalousväen kirkkopyhä on sunnuntaina 16.10.2005 klo 10 Kyyjärven kirkossa.

Maatalous ei ole enää niin kuin aikaisemmin vain karjataloutta. Tämä kesäinen "idyllinen" kuva yllä on Petri Lahtisen lehmistä. Maatalous on hyvin monipuolista tuotantoa nykypäivänä. Maa- ja metsätalouden harjoittajat pitävät maaseudun ympäristön hoidettuna ja kauniina. Kulunut vuosi antoi hyvän sadon niin pelloilakin kuin metsissä ja puutarhoissa. Sadonkorjuun kiitosjuhlassa haluamme antaa kiitoksen sille Luojallemme, jolta kaikkinainen hyvä anto ja täydellinen lahja tulee. Tervetuloa messuun ja sen jälkeen Maa- ja kotitalousnaisten valmistamalle sadonkorjuun kiitoslounaalle. Päivän tuotto menee Maaseudun tukihenkilöverkolle, jonka kautta tuetaan henkistä jaksamista maaseudulla.