Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyky-Betset avasi sarjakauden tappiolla Laihian Lujan vieraana

4.10.2005 Hannu Kalliojärvi

Kyyjärven lentismiehet kokivat sarja-avauksessa saman kuin vuosi sitten. Tuliaisina ei ollut erääkään Laihialta, ei edes kunnon ”laihialaisvitsiä”. Kuva ei ole kyseisestä pelistä.

Aloitus sarjakauteen muistutti viime kautta; kaksi miestä aloituskuusikosta toipilaana. Jukka Mäkelä loukkasi perjantaina harkoissa sormensa ja Darius potee kyynärpäätään, tasoitusta annettiin, kun kaksi pisintä miestä lähti toipilaana otteluun.

Laihian Luja on sarjanousija, mutta se on satsannut kauteen ja se näkyi myös kenttätapahtumissa. Pituus– ja kotietu, siinä avaimet peliin, Kyvyn heikko aloitussyöttö ja yksipuolinen hyökkäys eivät jätä mitään seliteltävää. Runsaslukuinen kotiyleisö ja hyvä kannustus antoi isännille vireen voittoon. Saulius Astrauskas, Kyvyn palkittu, piti betonimiehet mukana kaksi ekaa erää vastaanoton toimiessa. Kolmas erä ja Jukka Mäkelä näytti mistä on kyse, jos puhutaan asenteesta, murtunut sormi ei tahtia haitannut. Adrealiini oli huipussaan ja tulos Jukalle kiitettävä. Tuosta näytöksestä vielä puhutaan ja siitä voi moni ottaa mallia. Tämäkään ei vain riittänyt ja ehkä toisen erän jatkopisteillä hävitty taistelu ratkaisi tasaisen kohtaamisen kotijoukkueelle.

Sarjan piti jatkua jo ensi sunnuntaina kotiottelulla Tornion Lentistä vastaan, mutta tähän on tullut muutos ja ottelu siirtyy joulukuulle.