Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyky-Betset jatkoi valitsemallaan tyylillä Oulussa

24.10.2005 Hannu Kalliojärvi

Tappiosarakkeeseen yksi merkki lisää tuloksella 3-0 (-22,-22,-20). Lentopalloseura ETTA kuritti Liigakokemuksellaan Kyyjärven poikia; ilmaiseksi ei kuitenkaan annettu mitään.

Tällä kertaa päästiin jo kolmessa erässä  aina vähintään 20 pinnaan tai yli, mutta sehän ei vielä riitä. Pelitapahtumat etenivät jälleen totuttuun tapaan, alkuun niskanpäällä, mutta erien loppuun tukku omia virheitä ja ETTA miehet saivat omansa. Edelleen olen vastaanottajien työskentelyyn tyytyväinen, sen sijaan muilla riittää parannettavaa. Peliin osallistutaan liian virkamiesmäisesti.
Asenne on jatkossa parannuttava ja jokaisen muistettava että kyseessä on joukkuepeli. Tunnustus on tälläkin kertaa annettava vastustajan pelaajille, onhan ETTA pelannut useita vuosia SM-liigassa ja suurimmalla osalla pelaajista siis pääsarjakokemusta.
Palkitut ETTA: Kokko ja KYKY: Astrauskas
 
Nurmon Jymy on tulevana lauantaina 29.10. klo 19.00 vastassa kun betonimiehet pelaavat ensimmäisen kotiottelun. Kyky-Betset on tunnettu kovasta kotiyleisöstään ja varmaa on, "notta Nurmoolaaasten" muistissa painaa viime kevään nöyryytys. He eivät halua sen toistuvan, ovat hommanneet poliisiin joukkoihinsa ja aikovat  tarjota kurmootusta.

Luulis katsomon täyttyvän ja eritoten pelureitten ymmärtävän miston kyse ? Kotiotteluissa nettiradio paikalla tuttuun tapaan.

-hannu-