EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat

Kyky-Betset taisteli rajusti Himangan Urheilijoita vastaan

16.10.2005 Hannu Kalliojärvi

Lauantaina joukkue matkasi Keski-Pohjanmaalle vajaalukuisena, Juha Lampela ja Jukka Mäkelä puuttuivat vahvuudesta.

Vastaavasti Darius oli saatu pelikuntoon ja muut pelaajat täyttivät paikkansa esimerkillisesti. Ottelun lopputulos HU:lle 3-1. Pelin ensimmäinen erä antoi viitteitä tulevasta  ja HU hermoili kotisalissaan, kun vastaavasti KYKY pelasi ilman paineita. 17-17 asti pelattiin tasaisesti mutta eroa alkoi syntyä kun betonimiehet rakensivat torjunnan ja puollustuksen  kohdalleen. Jatkopalloista tehtiin pisteet ja eka erä ansaitusti kyyjärvelle. Toinen erä mentiin myös 14-14 tasaisesti kunnes isännät tulivat keskihyökkäysillä ohi torjunnan ja kuittasivat voiton luvuin 25-19.
Tauon jälkeen näytti kolmas erä kääntyvän jo kyyjärven suuntaan , Kykyn johtaessa 16-20 mutta HU:n passari löysi pimennosta nousseen Mikko Keskisipilän ja häntä ei pidätellyt mikään. Mies käänsi kovilla ja järkevillä lyönneillään koko ottelun Himangalle. Neljäs erä käytiin lähes samoin kuin kolmas ja Kyky ei siinäkään pystynyt pitämään 3-4 pisteen johtoaan vaan päästi isännät niskan päälle ja ottelu oli valmis.
Kyky-Betsetistä palkittiin Saulius  ja HU:n palkinnon pokkasi ansaitusti Keskisipilä.
Omasta joukkueesta näkyi kuitenkin eteenpäinmenoa tulleen , etenkin vastaanotto Jannen osalta on tasaantunut ja Kimmo +Darus  hoitivat oman osuutensa hyvin. Paterihyökkäykset Janilla  9/8 Raimolla 7/4 oli selkeä parannus Luja otteluun. Henrik parantaa tasoaan , lisää ruokaa ykköstempoon niin laitamiehet kiittää. Torjunnan kunkku tälläkin kertaa oli Raimo joka kesyttää vielä monta hyökkääjää ja virnistää päälle. Parkkonen , on semmonen kone jonka aika vielä tulee ja myöskin näkyy .
Vielä opiksi joukkueelle että ottelua ei voi voittaa 17 syöttövirheellä Parempaan suuntaan kuitenkin mennään ja ensi viikon matkakohteena Oulun ETTA joka muuten viime vuonna pelasi SM-liigassa.