Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Nettiradiossa lauantaina : Kyky-Betset vs Nurmon Jymy

28.10.2005 Aaro Toppinen

Kyky-Betsetin 1-sarjan lentopallomiehistöä vastaan asettuu Nurmon Jymy. Kauden ensimmäisessä kotiottelussa tunnelma on varmasti huipussaan. Huudattaako Lasse kotijoukkueen hurmokseen ?

Keväällä viimeissä kotiottelussa Nurmon Jymy koki kirvelevän tappion tiukan taistelun jälkeen. Lievitystä Jymyn tuskaan toi tuolloin kuitenkin mukana olleet JYPin Cheerleaderit.

Menneet ovat menneitä ja edessä on uusi koitos. Tämän kauden Kyvyn kaikki kolme vieraspeliä ovat päättyneet tappioon, tosin pisteiden valossa tasaisten erien jälkeen. Tämän kuun julkaisussa olevista Hannu Kalliojärven pelikommenteista saa sen käsityksen, että pienellä loppurutistuksella erät olisivat saattaneet kääntyä Kyvyn eduksi. Hannun mukaan tästä kotiottelusta lähdetään hakemaan voittoa oikealla asenteella ja kotiyleisön tuella.

Tämän enempää "pekuloimatta" tulevaa ottelua, todettakoon että ottelu kuuluu suorana lähetyksenä. Peli alkaa klo 19.00 ja lähetys vähän sitä ennen. Tuttuun tapaan Lasse Mansikka-aho huudattaa kotiyleisöa, mutta valitettavasti emme saaneet erillistä nettiradioselostajaa. Tarkoitushan oli, että Veikko selostaa tapahtumat nettiin, mutta hän on Helmenkalastajien kanssa keikalla etelässä. Nekin, joille nettiradio ei kuulu laajakaistapuutteen takia, on luvassa tekstimuotoinen selostus eräkohtaisesti.

Lähetystekniikan tulee varmistamaan Marko Muhonen Kasesoft Oy:tä ja tuo mukanaan myös WLAN tekniikkaa. Selostaja, tilannekatsauksen kirjoittaja, kuvaaja, kuvankäsittelijä/siirtäjä sekä nettiradio- ja salin äänentoistoporukat vielä siihen päälle. Melkoisesti tekniikkaa tyydyttämässä niiden lentopallofanien toiveita, jotka eivät paikanpäälle pääse.

Jokainen kotiotteluita seurannut kuitenkin tietää, että todelliseen tunnelmaan pääsee vain salilla.

Tervetuloa !